„Kriterijumi se smanjuju, sad je daj šta daš!" Tea Tairović o ljubavnom životu: Otkrila i na kakve muškarce iskreno „pada"!

08.06.2023

14:55

0

Pevačica naglašava kako je već godinama sama, bez obzira na napise koji je prate

„Kriterijumi se smanjuju, sad je daj šta daš!" Tea Tairović o ljubavnom životu: Otkrila i na kakve muškarce iskreno „pada"!
Tea Tairović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tea Tairović je tokom jednog radijskog gostovanja progovorila bez dlake na jeziku o svom ljubavnom životu, pa istakla kako već godinama nema dečka, ma šta da se pisalo po pojedinim medijima.

Pevačica se i našalila kako se njeni „kriterijumi već i smanjuju", a onda i otkrila šta muškarac mora da ima ne bi li je osvojio.

- Da li ti se vremenom kriterijumi za partnera smanjuju ili povećavaju? – glasilo je pitanje voditeljke, a Tea je odgovorila:

- Bogami smanjuju. Pošto sam sama godinama, sad je već onako... Daj šta daš – nasmejala se bila na „S3" radiju, pa brzo dodala:

- Šalim se, naravno, povećavaju se.

- Dobro, mi smo žene, uvek nađemo neku dlaku u jajetu... – nadovezala se bila voditeljka.

- Da, ali kod mene ovo nije normalno šta ja radim - otvorila je dušu Tairovićeva.

- Šta po tvom mišljenju pravi muškarac treba da poseduje, da bi te osvojio – nastavila su se, zatim, pitanja.

 

 

- Stil i stav, definitivno – kratko je naglasila pevačica.

Podsetimo, Tea Tairović realtivno skoro bila je priznala kako ima simpatiju, međutum, ubrzo je bila i odustala od iste. Kako je objasnila - pošto je nije primećivao, digla je ruke.

- Odustala sam od simpatije. Nije me primetio. Nikada ne bih lajkovala na Instagramu fotografiju muškarcu koji mi se sviđa. Želela sam da mu univerzum kaže da treba da mi se javi, on je kriv i odustala sam od njega - objasnila je za jedne medije tada.   

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike