Ovo je kuća Tee Tairović u kojoj živi sa majkom Božicom: Pevačica u dvorištu ima montažni kontejner! (FOTO)

30.04.2023

15:51

0

Nedeljno zarađuje 20.000 evra, a živi skromno

Ovo je kuća Tee Tairović u kojoj živi sa majkom Božicom: Pevačica u dvorištu ima montažni kontejner! (FOTO)
Kuća Tee Tairović - Copyright Printscreen/YouTube, Paparaco lov

Pevačica Tea Tairović poznata je kao kraljica bakšiša, a u kratkom periodu napravila je vrtoglav uspeh na javnosj sceni, i posle drugog albuma "Balerina", koji će svetlost dana ugledati već narednog meseca, upriličiće svoj prvi veliki solistički koncert u Beogradu, 17. juna na stadionu Tašmajdan.

Tea mnogo nastupa, a cena tezge joj je znatno skočila prošle godine, a s obzirom da mesečno održi oko dvadeset nastupa, njen račun je zasigurno težak nekoliko stotina hiljada evra.

Iako zarađuju vrtoglave svote novca, Tea je ostala skromna i nastavila da živi u porodičnom stanu sa majkom u rodnom Novom Sadu, koji je ekipa emisije "Paparaco Lov" nedavno usnimila, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Dok je medijska ekipa istraživala njen ljubavnio život, usnimili su i njenu porodičnu kuću u rodnom gradu, gde i danas živi sa majkom Božicom u jednom novosadskom naselju.

Izolovanom iz centra grada, gde su sve kuće identične, iako zarađuje više od 20.000 evra na nedeljnom nivou, pevačica živi skromno, a zarađeni novac očigledno ulaže u karijeru i nove projekte.

Kuća je na tri sprata, a malo dvorište ograđeno je veštačkim zelenilom, tako da Tea i njena mama imaju svoj mir.

Njihov porodični dom je identičan kao i sve kuće koje se nalaze u tom naselju, a u dvorištu pored glavne kuće, nalazi se i pvc kontejner u kojem takođe može da se živi.

M.M./ATAImages
Tea Tairović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike