Goga Sekulić potvrdila da se razvodi: Otkrila i pravi razlog

20.02.2022

19:04

2

Pevačica ističe da će njen odnos sa Urošem kao i uvek biti fantastičan i da će zajedno učestvovati u vaspitanju naslednika

Goga Sekulić potvrdila da se razvodi: Otkrila i pravi razlog
Goga Sekulić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Kao bomba je odjeknula vest u domaćim medijima da se pevačica Goga Sekulić i njen suprug, prvak džiu-džice Uroš Domanović razvode nakon šest godina braka. Iz njihove ljubavi rodio se sin Vasilij Andrej, a daljina i poslovne obaveze su ih razdvojile. 

Ekipa 24sedam je kontaktirala Gogu ovim povodom, a ona nam je priznala da su se ona i Uroš sporazumno dogovorili oko razvoda, ali da će zajedno učestvovati u vaspitanju naslednika.

ATAImages/Antonio Ahel
Goga Sekulić

 

- Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i odnos, koji će takav i ostati - rekla je Goga za 24sedam

Podsetimo, Goga je u intervjuu za naš portal pre dva meseca istakla da je veoma teško odražavati brak na daljinu, ali da uspešno odolevaju svim preprekama. Međutim, čini se da su kilometri učinili svoje i došlo je do razvoda. 

ATAImages/Antonio Ahel
Goga Sekulić

 

- Za sada uspevamo, nije nimalo lako. Naravno da smo na vezi, video-pozivi svakodnevno. Nije lako meni samoj sa detetom, ipak su sve obaveze na meni, a ni njemu nije lako samom tamo. Ali sve je to život.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike