Goga Sekulić, u susret Božićnim praznicima: O novoj ljubavi, putovanjima sa sinom, pa emocijama koje još uvek gaji prema bivšem!

05.01.2023

15:19

0

Pevačica naglašava da će uvek voleti i poštovati Uroša Domanovića, oca svog deteta

Goga Sekulić, u susret Božićnim praznicima: O novoj ljubavi, putovanjima sa sinom, pa emocijama koje još uvek gaji prema bivšem!
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/G. G.

Goga Sekulić je praznike uglavnom provodila radno dok se nije ostvarila kao majka. Pošto je na svet došao mali Vasilij Andrej, sve se promenilo.

- Kao devojka sam uglavnom bila svuda, što poslovno, što privatno, sa društvom. Ipak, znalo se da za Božić je porodični ručak sa roditeljima obavezan. Sada uklapam da budem više sa detetom, a kada imam nesto zakazano, radim - počela je Goga za jedne domaće medije, pa nastavila o tome kako je sa naslednikom napisala Deda Mrazu pismo. 

- Sinu ispunjavam sve želje. Jeste mali, ali nije mnogo zahtevan. On je skroman i veseo dečak - ističe ona.

Iako više nije u vezi s Urošem Domanovićem, otac njenog sina uvek će imati posebno mesto u njenom srcu.

„Volim ga i poštujem, tako će i ostati!"

- Ova (2022) godina je bila lepa u svakom pogledu. Svi mi imamo lepe i manje lepe trenutke u životu. Ne želim da idem unazad, samo me zanimaju budućnost i lepi trenuci sa sinom i porodicom. Volim Uroša i poštujem. On je otac mog deteta i tako će uvek biti. Naravno, odlična je bila i na poslovnom planu, nekoliko singlova kao i dosta nastupa. Izdvojila bih „Koncert hitova 2000" na Kalemegdanu pred više od 10.000 ljudi gde sam dočekana od publike fantastično. To je veliki doživljaj i događaj - objašnjava Sekulićeva, koja o novoj ljubavi ne razmišlja tako aktivno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Ne razmišljam o tome, neka se desi spontano. Kako vreme prolazi, samoj sebi se dopadam. Mnogi su drugačiji na televiziji i privatno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

Što se tiče želja za 2023. godinu - volela bi kada bi sa sinom otputovala u Majami.

- Posvećena sam majka i bavim se detetom isključivo. Naravno, tu je posao, ali ležernije i spontano. Biće novih pesama, volela bih da održim koncert u Beogradu gde bih pozvala nekoliko kolega kao goste sa kojima imam duete. Desiće se i to, daće Bog. Najviše bih volela da sa sinom odem u moj omiljeni Majami. Vasilij Andrej je putovao sa mnom po Evropi, ali gde mama voli još nije. Nadamo se da će se to dogoditi u novoj godini - priča pevačica, pa se priseća svog detinjstva i praznika iz tog životnog perioda.

„Bila sam zvezda tih večeri!"

- Trpeza je uvek bila puna, kao i sada. Mama odlično kuva, a tata je zadužen za ostale stvari. Ja bih bila glavna zvezda večeri. Ustala bih da pevam ili glumim, tačnije nekoga da imitiram. Tu bi bilo smeha do suza. Nas dve sa roditeljima i bake, deke... Lepi su to momenti puni ljubavi i topline... Sestru i mene su roditelji uvek znali da iznenade. Dosta toga pamtim i čuvam. Tako je i sada, mada sada više kupuju i iznenađuju unučiće - objasnila je ona, pa naglasila da je veliki vernik, te da uvek ispoštuje post, ide da se pričesti, te ispoveda.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike