Sad kažem tati - kud te nisam slušala! Goga Sekulić prvi put o razlozima razvoda, otkrila da li pati (VIDEO)

26.02.2022

11:02

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u razgovoru za 24sedam govorila o novim projektima. rastanku od supruga, detetu i mnogim drugim zanimljivim temama

Sad kažem tati - kud te nisam slušala! Goga Sekulić prvi put o razlozima razvoda, otkrila da li pati (VIDEO)
goga_sekulic_25022022_0025 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Goga Sekulić se posle kraće pauze na velika vrata vraća na scenu i to sa novom pesmom, za koju je tekst radila Marina Tucaković. Goga polaže nade u numeru "Anamneza" i sa velikim žarom se posvećuje ponovo svojoj karijeri, s obzirom da je iza nje težak period.

Naime, Goga i njen suprug Uroš Domanović rastali su se pre oko šest meseci, za šta je javnost nedavno saznala, a još uvek se nisu zvanično, sudski razveli.

O svemu tome Goga je govorila za 24sedam, a pred objektivom naše kamere priznala je i koliko joj je bilo teško da donese odluku o razvodu, šta su joj na to rekli roditelji, da li vidi sebe u budućnosti u braku i još mnogo toga. 

ATAImages/ A.A.
Goga Sekulić

- Okupila sam proverenu i ozbiljnu ekipu saradnika i od nove pesme očekujem mnogo, mislim da imam hit. Vraćamo se na velika vrata. Pesma nosi naziv "Anamneza", a tekst mi je pre dve i po godine napisala Marina Tucaković.

Koliko vam teško pada da uskladite sve obaveze oko posla i trogodišnjeg sina, posebno sada nakon razvoda od supruga?

- Mi se nismo još uvek razveli papirološki, samo smo se razišli, mada, to je bilo tako i ranije. Tako se namestilo jer je on često putovao pa smo ja i sin Vasilije ostajali sami. Taj deo mi nije bio stran, ali baš zbog te situacije, jer smo dugo već razdvojeni, mi smo odlučili da prekinemo, da ostanemo u dobrim odnosima zbog deteta, jer nam je ono prioritet. Nema ni razloga za bilo čim drugim, Uroš je okej dečko, i ja sam isto korektna. Nema potrebe za nekim skandalima, ne želim da unosim nemir u naše porodice.

ATAImages/ A.A.
Goga Sekulić

Ko je od vas dvoje presekao i prvi spomenuo razvod braka kao opciju?

- To se dešavalao spontano, ta razdvojenost... Pa, jel znate kad mi najviše dođe da se razvedem? Kada u jednoj ruci držim dete, sneg je pao, nemam parking. U drugoj ruci nosim njegov ranac i kesu iz prodavnice i na sve to se još okliznem i padnem! E, tad psujem, tad se razvodim i kažem "Šta je bre ovo?"

Koliko je hrabrosti trebalo za odluku o rastanku, s obzirom da Vi i Uroš imate trogodišnjeg sina?

- Znam mnoge samohrane majke i divim im se, kao i očeve. Neke teške životne situacije neke odnose učvrste, a neke, nažalost razdvoje. To je sve bilo spontano, seli smo i dogovorili se.

ATAImages/ A.A.
Goga Sekulić

Kako ste ranije rekli, u vašoj porodici se niko nije razveo do sada. Kako su reagovali vaši roditelji, jeste li imali njihovu podršku?

- Sestra i ja oduvek sve naše odluke donosimo same, niko nam se ne petlja i za to sam zahvalna roditeljima. Ali, moram da kažem ovom prilikom tati - kud te nisam slušala! Ne samo za Uroša, nego generalno. U našoj porodici se zna, okupljanja su velika, slavlja, slave, poštuju se običaji i negde je meni toga uvek nedostajalo.

Da li posle nekoliko ljubavnih krahova i nesrećnih spleta okolnosti kada su emotivni odnosi u pitanju, i dalje verujete u ljubav?

- Verujem i dalje u ljubav, ja sam optimista. I dan-danas kada vidim neke srećne parove verujem da postoje srodne duše koje žele isto. Iako možda ne delujem tako, veliki sam emotivac. Rano je pričati o ljubavi, ali verujem u ljubav.

ATAImages/ A.A.
Goga Sekulić

Da li verujete u brak i da li bi ste se ponovo udali?

- Ne mogu da vam dam odgovor, ali, nikad ne reci nikad. To mora da bude ozbiljan muškarac, koji shvata težinu mog života, poštuje i voli moje dete i mene.

Kako se nosite sa razvodom, jeste li ga preboleli?

- Dokle god gledamo šta će ko da kaže, tad vam se čini teško. U početku mi nije bilo svejedno, imamo malo dete, ali, što kažu - živ se čovek na sve navikne. Baš zbog tog deteta moramo ići dalje. Za njegovu sreću ćemo i Uroš i ja sve uraditi. Svako je nastavio neki svoj život.

ATAImages/ A.A.
Goga Sekulić

Da li se čujete sa Urošem?

- Čujemo se isključivo zbog deteta. Lepo funkcionišemo, dogovaramo se.

Da li mislite da je vaša ljubav "pukla" zbog razlike u godinama?

- Ne, ne. Ja mogu samo još mlađeg da nađem! Meni su se uvek nekako sviđali mlađi muškarci, ali godine su zaista nebitne. Najviše bih volela da sam se udala za jednog muškarca i ostala s njim do kraja života, ali eto, život piše romane.

Ceo intervju i to kako je Goga burno odreagovala na pomen prethodnih, nesrećnih ljubavi pogledajte u videu koji sledi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike