Darko Lazić na promociju albuma došao kao da je na pijacu krenuo, a onda preokret! Žena mu je prava bomba, a tu je i njegova majka (FOTO)

06.06.2023

20:07

0

Pevač je objavio novi album, na čemu je vredno i dugo radio

Darko Lazić na promociju albuma došao kao da je na pijacu krenuo, a onda preokret! Žena mu je prava bomba, a tu je i njegova majka (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Darko Lazić je večeras organizovao promociju svog novog albuma u jednom prestoničkom restoranu, ali je sve iznenadio kada se pojavio na proslavi.

On je, naime, nosio običnu belu majicu, farmerke i patike, pa su mnogi bili šokirani kada su ga videli ispred restorana, pogotovo pripadnici medija, među kojima je i ekipa 24sedam.

No, nedugo potom, Darko se presvukao, ali tada on više nije bio bitan jer su sve oči bile uprte u njegovu suprugu Katarinu.

Ona je ponela veoma provokativnu haljinu sa šljokicama, koje su jedva prekrivale intimne delove njenog tela. Kosu je zalizala i uplela u kiku, koja se pružala do kolena.

Darko se, sa druge strane, odlučio za crno odelo i košulju. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko i Katarina Lazić

Očekuje se da će na promociji doći dosta njegovih kolega, koje i on sam podržava, a ko će se pojaviti ostaje da se vidi. Ono što je zanimljivo jeste da je i Darkova majka Branka takođe došla na promociju, kao i neki članovi porodice.

Da je sa snajom Katarinom u dobrim odnosima, pokazalo je i to što su se srčano pozdravile.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike