Samo je Lorena izostala! Darko otkrio zašto se jedino njegova ćerka nije pojavila na promociji albuma (FOTO)

07.06.2023

09:30

0

Trebalo je i Marina da dođe

Samo je Lorena izostala! Darko otkrio zašto se jedino njegova ćerka nije pojavila na promociji albuma (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Darko Lazić promovisao je sinoć novi album pod nazivom "Sve mi smeta", a folker je okupio sve najmilije, jedino je falila njegova ćerka Lorena koju je dobio u braku sa Anom Sević.

Među prisutnima je kao glavni gost bio Darkov sin Aleksej iz vanbračne zajednice za Marinom Gagić, koja se, ipak, nije pojavila, ali je pevač sve otvoreno komentarisao.

- Mnogo mi znači što mi je sin Aleksej ovde. I Lorena je trebalo da dođe... - kazao je Darko, pa otkrio da ona nije mogla da bude tu, jer je bila sprečena.

- Iz opravdanih razloga Lorena nije tu. Drago mi je što je Aleksej ovde, to mi je velika podrška, moja porodica. Marina isto nije mogla da dođe, ona ima svoj život, svoje obaveze. Naravno, opravdano je što nije mogla da dođe. Znam da bi došla, to svako zna, svi znaju da smo u dobrom odnosu. Došla bi da je mogla - naglasio je Lazić, a onda nastavio o Loreni opet.

- Nažalost, to što Lorena nije tu... Tu ne mogu ništa da uradim. Biće prilike. Tu je moja majka, moja tetka, moja Kaća... - poručio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike