Darko Lazić pokazao telefon od 4.000 dinara, progovorio o dugovima i pomenuo bivše žene: Evo da li se viđa sa Anom Sević!

06.06.2023

21:42

0

Pevač je na promociji albuma rešio da odgovori na sva pitanja koja su mu novinari postavljali

Darko Lazić pokazao telefon od 4.000 dinara, progovorio o dugovima i pomenuo bivše žene: Evo da li se viđa sa Anom Sević!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Darko Lazić je večeras, u jednom prestoničkom restoranu, održao promociju svog novog albuma "Sve mi smeta". Pored porodice i kolega, tu su se okupili i brojni pripadnici medija, među kojima i ekipa 24sedam.

Darko je otkrio na koji način je birao pesme, ali i koju je posvetio supruzi Katarini.

- Svi biramo pesme u dogovoru, ja sam odabrao dve za koje nisam pitao, ali je moja autobiografska i najviše mi se dopada. Katarini sam posvetio pesmu "Zbog tebe", ona je i u tom spotu - rekao je Darko, pa pokazao da je kupio telefon za 4.000 dinara:

- Kupio sam telefon za 4.000 dinara, ovo je spas, nemam video-poziv, nema ništa. Ajfon sam polomio, zato sam morao na ovo da pređem. 

Pevač je otkrio i da li je drugačiji sada nego kada se pojavio i gradio ime na estradi.

- Mislim da svi vide da sam se smirio. Naravno, svaki čovek ima svoje bubice. Ovim poslom kad se baviš, ne možeš da budeš miran. Ja sam pevač, nisam automehaničar, nemam radno vreme - kaže pevač i osvrće se na snimke na kojima, navodno, peva na plejbek.

- To su ljudi koji me očigledno ne vole, ljubomorni su na mene. Ja im želim da nađu neki mir, da se okanu mene. Verovatno su nezadovoljni svojim životima, pa tako leče komplekse. Ja se nikome nisam zamerio, ne znam da li sam se posvađao nekad sa nekim. Imam ja svoje bubice, kada prebacim, budem malo nervozan, ali stvarno gledam svima da ugodim i opet ne valjam. Da li sam u dugovima ili ne, to ću ceo život biti. Svi znamo ko šta radi, ko priča i ko servira. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko i Katarina Lazić

Sve Darkove žene

Ono što nije moglo da se izbegne je pitanje kako se Darko slaže sa bivšim devojkama, ženama, a kako se čini, sve ide u dobrom smeru.

- Marina je videla kakva je Kaća, ona na moje dete gleda kao na dete svoje sestre. Aleksej je često kod nas, sve je to prošlost što je bila, nema razloga za svađe - rekao je on, a na pitanje da li je rešio probleme sa Anom Sević, kratko je odgovorio:

- Za Anu Sević pitajte nju, ali eto jutros smo bili baš zajedno, eto.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić

Na kraju se pevač osvrnuo i na svoje zdravstveno stanje posle operacije i komplikacija koje su ga zadesile.

- Dobro sam sada, bilo je malo komplikacija, sve je ravno, lepo i to je to. Sad i te kako vodim računa o ishrani, zašto sam ovo radio da bih se opet ugojio. Ja kuvam, snalazim se i u kuhinji i gde treba - zaključio je pevač.

Inače, na promociji Darkovog albuma bile su brojne poznate ličnosti, kao što su Sandra Rešić, Vojaž, Sloba Radanović sa suprugom, Andreana Čekić, Gazda Paja, Goga Sekulić, Heni, Zera i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike