Darko Lazić progovorio o navodima da peva na plejbek: Neko hoće da mi skine glavu

05.06.2023

21:15

0

Pevač je ubeđen da mu se neko sveti

Darko Lazić progovorio o navodima da peva na plejbek: Neko hoće da mi skine glavu
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darka Lazića su fanovi urnisali na društvenim mrežama kada se pojavio snimak, u kom se u opisu navodi da pevač peva na plejbek

Naime, u opisu jednog od snimaka je napisano Lazić veliki hit Sinana Sakića „Pijem na eks”, peva na plejbek te da samo otvara usta. Povodom novonastale situacije oglasio se pevač, ističući da je u pitanju nameštaljka. 

Printscreen Youtube/ amigshow
Darko Lazić

- Svaki snimak koji su mi poslali s društvenih mreža je namenski napravljen. U pitanju su neki ljudi koji mi ne žele dobro i koji sve sabotiraju. Kako vam nije čudno što se sve pojavilo dva dana pred promociju mog novog albuma? Neko hoće da mi skine glavu, neko se sveti, a otkriću i zbog čega - kaže Lazić. 

Pevač ističe da je uveren da mu ovakvi snimci neće upropastiti dosadašnju karijeru:  

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

 

- Imam podršku kolega, a svako ko je došao bar jednom na moj nastup zna kako pevam i radim. Dajem sto odsto sebe i tu nema dileme. Mogu i ja da napravim snimak na kom ću sebe da mutiram i pustim drugu pesmu! To se danas lako radi, svi znaju da fotošopiraju i montiraju sve živo! Saznaću ko mi smešta, pa ću prvo vas da obavestim! - rekao je Lazić za „Republiku”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike