"Sloba plače" Jelena Radanović objavila emotivan snimak: Stižu lepe vesti tri meseca nakon rođenja sina (FOTO)

30.05.2023

20:31

1

Pevač pred kamerama ne krije svoju emotivnu stranu

"Sloba plače" Jelena Radanović objavila emotivan snimak: Stižu lepe vesti tri meseca nakon rođenja sina (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright Instagram printscreen/jeja.radanovic/ATA Images A.A.

Sloba i Jelena Radanović pre tri meseca postali su roditelji dečaka kome su dali ime Damjan. Pevača su preplavile emocije kada se Jelena porodila, te se nije suzdržavao da tada pusti suzu pred fotoreporterima ispred porodilišta. 

Njegova supruga Jelena je sada putem Instagrama objavila snimak koji je privukao veliku pažnju, a pevača su ponovo preplavile emocije zbog sina.

Slobi je ovog puta suze izmamio prvi pasoš njihovog sina Damjana, a Jelena je usnimila svaki detalj u automobilu u trenutku kada je Radanović podigao dokument za mališana, što detaljnije možete pogledati u galeriji koja sledi.

- Sloba plače zbog Damjanovog prvog pasoša - napisala je Jelena u opisu storija, a njihov naslednik će, po svemu sudeći, uskoro pratiti oca na čestim putovanjima po Evropi, gde nastupa.

Radanovići su svili porodično gnezdo u luksuznom kompleksu naselja Višnjička banja, a renoviranje nekih delova je još uvek u toku.

Podsetimo, ispred porodične kuće, Slobina supruga Jelena proteklog vikenda doživela je incident sa bivšim suprugom i njegovom novom izabranicom, kada su došli po njene sinove iz prvog braka kako bi vikend proveli kod oca. Uz Jelenu je tada bila rođena sestra Maja, a nakon fizičkog obračuna, slučaj je prijavila policiji, a potom na svom Instagramu otkila detalje nemilog događaja i torture kroz koju je prolazila sa ocem prva dva sina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena i Sloba Radanović

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike