Poznati šalju podršku narodu na Kosovu: Sloba podelio snimak iz Zvečana, Andrija Jo otkrio šta mu pišu deca iz Leposavića

26.05.2023

18:26

0

Oni su potreseni strašnim događajem koji su danas pogodili sever naše južne pokrajine

Poznati šalju podršku narodu na Kosovu: Sloba podelio snimak iz Zvečana, Andrija Jo otkrio šta mu pišu deca iz Leposavića
Sloba Radanović i Andrija Jo poslali podršku narodu na Kosovu - Copyright Tanjug/Antonio Ahel/ATAImages

Pripadnici tzv. kosovske policije opkolili su danas zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, nakon čega su se oglasile sirene za uzbunu, a u KBC je primljeno više pacijenata sa povredama od šok-bombi i suzavca. Zbog ovih strašnih događaja našem narodu na Kosovu su podršku pružili pevač Sloba Radanović i influenser Andrija Jo.

Sloba je, naime, objavio snimak iz Zvečana, koji ga je veoma potresao.

- Šok-bombe i pucnji iz automata na goloruk narod od strane "policije" tzv. Kosova. Podrška našoj braći - napisao je Sloba.

S druge strane, Andrija Jo je objavio poruke koje su mu deca iz Leposavića slala.

- Leposavić je pun dece, i ja kao tinejdžer se plašim. Stvarno je strašno, sirene se čuju, suzavci... Jedna reč - horor - glasila je poruka koju je Andrija dobio.

- Tužno vreme. Držite se, ljudi - poručio je Andrija Jo.

Sjedinjene Američke Države osudile su današnju akciju vlasti takozvane države Kosovo i zatražile da se odmah prekine sa nasiljem.

Kako piše Albanijan post, Vlada tzv. Kosova je nekoliko sati ranije o nameri da uz pomoć policije upadne u zgrade opština u Zvečanu, Leposaviću i Zubin Potoku obavestila i zemlje Kvinte, ali za ovu akciju nisu dobili saglasnost od SAD, Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Italije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike