Majka Slobe Radanovića otvorila dušu o pevačevom odrastanju: Rodila ga je sa veštačkim kukom i priznala da nije jedinac!

13.05.2023

17:20

1

Danas je ponosna na njega

Majka Slobe Radanovića otvorila dušu o pevačevom odrastanju: Rodila ga je sa veštačkim kukom i priznala da nije jedinac!
Draginja i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/M.M.

Pevač Sloba Radanović je mnogo privržen porodici, a prema rečima onih koji ga poznaju, posebno je vezan za majku Draginju Radanović.

Draginja dan-danas živi u porodičnom domu u Zrenjaninu, gde je ugostila jednu medijsku ekipu sa kojom je otvoreno govorila o svom sinu, kog je dobila nakon mukotrpne borbe za potomstvo.

- Sloba je ovde rođen, to je moj... To je zlato moje jedva dočekano. Ali eto, dobro, hvala Bogu, ima Boga za svakoga pa i za mene, od Boga nikada nije kasno - počela je Draginja.

Instagram screenshot / jeja.radanovic
Draginja, Jelena i Sloba Radanović

Mama Draginja ističe da je od pevačevih malih nogu slutila da će biti uspešan pevač, a ovom prilikom se prisetila jedne situacije.

- Kada je bio mali, bio je malo bolešljiv, i morali smo jednom u bolnicu, on kad je progovorio, tako je pevao pesmice... Uzmu ga doktori, sestre, mali Džej su ga zvali. Ima talenat, dao mu je Bog to što mu je dao, na moju familiju je, mi smo svi grlati - priča Draginja.

Sloba je odrastao u Zrenjaninu gde i danas često odlazi, zbog majke i prijatelja. Njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar je takođe iz Zrenjanina.

Komšinica otkriva da Slobina majka trenutno živi u stanu u zgradi, jer joj je tu lakše da se greje, a kada dođe lepše vreme, vratiće se u porodičnu kuću Radanovića gde je Sloba proveo svoje detinjtsvo.

- Imao je jako lepo detinjstvo. Voleo je da se druži. Ta vremena kada se rodio su bila teška, ali dobro, ni u čemu nije oskudevao. U školi je bio dobar, odrastao je tu - kaže Draginja koja napominje i da Sloba nije sin jedinac.

Sloba nije jedinac

Instagram printscreen/jeja.radanovic
Draginja Radanović

- Nije jedinac, iz prvog braka moj muž ima sina i ćerku. To sam ja odhranila, odgajila, poženila, poudavala. Svi su se zajedno držali, ja sam rekla ne dao Bog da se desi, eto muž je preminuo, da se oni moraju držati zajedno, da rođenije nema nego njih dvoje - kaže otvoreno Draginja.

Ona dodaje da joj oko porodice ništa nije bilo teško, iako je bila operisana kada je rodila Slobu.

- Bilo je jako teško jer sam ja njega rodila sa veštačkim kukom, operisana sam bila, tako da sam ja nas petoro... Ma sve sam nas, ali bila sam mlada... Tata je bilo malo, ja sam bila strožija. Ja sam rekla: "Sine, ja ne mogu da idem nigde, da te pratim u školu i sve, pazi šta radiš". Stvarno, eto išla sam u školu na roditeljske, njegova razredna se zahvalila da je lepo vaspitan, da se vidi to vaspitanje iz kuće - ponosno kaže Draginja.

Sloba je bio lepo vaspitan i hvalile su ga učiteljice, međutim, Draginja ne zaboravlja i njegove nestašluke.

- Bilo je nestašluka, jeste išli su tu železnička stanica, pa su se u vagonima igrali... Komšija, njegov najbolji drug, kad se naljuti, trči kod mene i "ja sam tvoj sin", kaže. Lepo su se družili, imali su igralište, ljuljaške, nije se svađao ni sa kim. Kada je počeo da radi, radio je za bakšiš ili bez ičega samo da eto malo prođe - kaže Draginja.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

Smrt Slobinog oca potpuno im je promenila živote, a Draginja i Sloba se i danas teško nose sa bolnim gubitkom.

- Ja u bolnicu, tata u postelji, ja u bonicu, on umire... Teško je bilo, jako je teško, trebalo je sve to izdržati. To veče kada je on trebalo da peva, svi su prozivali, ja kažem: "Sine, tvoj tata bi voleo da odradiš svoj posao, šta god da se desi ti ideš dalje". To je posao kao i svaki posao, znam kako je njemu bilo, ali ti ljudi dođu zbog njega, treba da održi tu publiku i da ide dalje i da nastavi dalje. Posle je njega to malo stiglo, kada se osvestio šta je i kako je, ali šta da radiš, to je sve život - kaže Draginja kojoj je krivo što Slobin otac nije video unuka.

- Tata malo požive, da vidi, da dočeka unuče. Imamo mi ovu decu, ali on je naš jedinac, naš prvenac...

ATAImages/ A.A.
Sloba Radanović

- Eto desilo se to, ta "Zadruga" da li je dobra, ne znam, ali mislim da bi se on kao kvalitetan pevač probio i bez "Zadruge".

Sloba se prošle godine oženio, a sada je sa Jelenom dobio i prvog sina Damjana.

- Jelena mi je jako super, jako, kao da mi je ćerka. Ja ćerku rođenu nemam, ali nju smtaram kao ćerku. Stavrno je jako dobra i za mene. Volim što se vole i što su jedno za drugo. Ona je dolazila maltene pred porođaj meni injekcije da daje. Ako voliš svog muža, valjda ne treba da voli svekrvu, ali jedno poštovanje mora da postoji - iskrena je Draginja.

Na kraju razgovora mama Draginja je poslala Slobi emotivnu poruku.

- On to sve zna, da njega majka voli najviše na svetu, da on bude dobar čovek kao što je do sad, da nastavi, da održi svoju familiju i porodicu, da ne veruje baš svakome jer malo je prijatelja. Bobo sine, sve najlepše ti majka želi, za mene ne brini, ja sam dobro i hvala ti što birneš za majku jer jako je malo takvih danas!

Instagram printscreen/slobaradanovic
Draginja, Jelena i Damjan Radanović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike