"Išao je u manastire, da nekako pronađe lek" Majka Slobe Radanovića o pevačevom psihičkom stanju posle smrti oca

11.05.2023

13:14

0

Draginja je pričala i o snaji Jeleni

"Išao je u manastire, da nekako pronađe lek" Majka Slobe Radanovića o pevačevom psihičkom stanju posle smrti oca
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sloba Radanović veoma je vezan za roditelje, te mu je smrt oca teško i bio je prinuđen da se bori da lakše nastavi dalje.

Sada je njegova majka Draginja prvi put progovorila o tom teškom trenutku, a i njihove najbliže komšinice i prijateljice iz života pevača imale su šta da odgovore na pitanje da li se promenio otkako je poznat.

- Želim mu svu sreću ovog sveta - rekla je u suzama gospođa koja živa u istom dvorištu u kom je i porodična kuća Radanovića u Zrenjaninu.

Draginja, koja danas uživa zbog ljubavi prema unuku, kaže da znala još od kad je Sloba bio mali da će se baviti pevanjem. Tako su jednom prilikom, kako je bio bolešljiv zbog pa su morali nekoliko dana da provedu u bolnici, i lekari čak primetili da ima talenat za muziku.

- Mali Džej su ga zvali - kaže Radanovićeva majka.

Smrt oca

Koliko mu je teško palo kada mu je tata umro, Sloba nikada nije skrivao emocije, ali to ipak najbolje znaju njegova porodica i prijatelji.

Instagram printscreen/slobaradanovic
Jelena i Sloba Radanović sa njegovom majkom

- Sloba je pokušavao na sve moguće načine, išao je u manastire, da nekako pronađe lek - kaže Gorana, Slobina komšinica i drugarica, koja je sa Slobom prijatelj od najranijeg detinjstva i jedna je od onih koji su kompetentni da kažu da li su ga slava i novac promenili.

- On je ostao isti - tvrdi ona.

Potegle su se priče o tome da li je posle smrti oca trebalo da nastupa ili ne za Novu godinu, a majka Draginja je na to rekla:

- Ja kažem: "Sine, tvoj tata bi želeo da odradiš svoj posao. Šta god da se desi, ti ideš dalje".

Maminu podršku pevač ima u svemu, a naročito u izboru partnerke. Za snaju Jelenu majka Slobe Radanovića ima samo reči hvale.

- Ako voliš ti svoga muža ne treba da voliš svekrvu, jedno poštovanje mora da postoji, ali nju smatram kao ćerku - poručuje Draginja za emisiju "Metar moga sela".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike