Andrija Jo u suzama! Jutjuber kupio svoj stan: Ostvario sam najveći san (FOTO)

12.07.2022

19:51

1

Jović je pazario dupleks, a u narednim mesecima čeka renoviranje i veliko spremanje

Andrija Jo u suzama! Jutjuber kupio svoj stan: Ostvario sam najveći san (FOTO)
Andrija JO - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Popularni jutjuber i pevač Andrija Jo, pohvalio se pratiocima na Instagramu da je ostvario svoj najveći stan. Mnogi maštaju o kupovini nekretnine u srpskoj prestonici, a mladi Jović je uspeo u toj misiji. 

Sa suzama u očima pričao je o kupovini stana, ali i svemu što ga čeka. Dvadesettrogodišnji jutjuber je mesecima unazad naporno radio, a kako kaže, trud se konačno isplatio.

Ako je suditi prema slikama koje je objavio, on je kupio dupleks.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

 

- Ostvario sam svoj najveći san, kupio sam stan! Od kad sam se doselio u Beograd, najveća želja mi je bila da kupim svoj stan u ovom gradu i stalno sam maštao o tome, pričao svakodnevno svima koliko to želim, možda i previše time smarao ljude oko sebe, a i sebe. Čak sam sebe pritiskao da to mora da se desi što pre, zaboravljao svoje godine i nabijao sebi krivicu, ali je ovim još jednom dokazano da je najvažnije imati zacrtan cilj i on će se ostvariti - napisao je Andrija Jo i dodao da se trud isplatio: 

- Neverovatno mnogo sam ponosan na sebe jer se ceo moj trud isplatio i jer sam uspeo da sam kupim svoj stan iz snova u godinama koje imam - istakao je on.

Instagram printscreen/andrijajo
Andrija Jo

Štekao je novac i kako kaže, ulagao pametno:

- Svim ljudima oko mene je dobro poznata moja rečenica: "Neću na gluposti da bacam novac, moram da kupim stan" i vredelo je! - navodi on i dodaje: 

- Pričaću vam u videu koji ću verovatno snimiti uskoro u stanu koliko sam komplikacija imao oko kupovine ovog stana koji jurim skoro godinu dana, ali sam se zaljubio u njega na prvi pogled i bio uporan, kao što vidite prevazišao sve prepreke i uspeo! - kazao je on i dodao: 

- Uskoro kreće renoviranje, sređivanje i naravno useljenje, a sve ćete to moći da pratite na mom kanalu! I za kraj, hvala svima na podršci svih ovih godina koliko sam prisutan na društvenim mrežama, zajedno smo zaslužni za ovo! - - završio je svoje obraćanje Andrija na Instagramu.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike