Sara Jo napravila haos na jahti! Žurka u kupaćem uz koktele, ovako razuzdanu je još niste videli: Uvijala se uz hit "Dubai" (FOTO)

27.05.2023

08:45

1

Dunja Jovanić joj je bacala evra

Sara Jo napravila haos na jahti! Žurka u kupaćem uz koktele, ovako razuzdanu je još niste videli: Uvijala se uz hit "Dubai" (FOTO)
Sara Jovanović - Copyright Instagram printscreen/sarajoofficial

Sara Jovanović napravila je potpuno ludu žurku na jahti u Crnoj Gori sa svojom prijateljicom influenserkom Dunjom Jovanić i još nekoliko drugarica.

Razuzdanu pevačicu možda nikad i niste videli ovako dobro rasploženu, a osim njenog osmeha i duhovitosti, pa i se*si đuskanja u kupaćem kostimu na svim snimcima, mogli smo da vidimo i kako je igrala uz hit Tee Tairović "Dubai". Sara je mešala kukovima, a kako bi dočarala atomosferu, Dunja  je bacala evre oko nje.

Po čitavoj jahti devojke su skakale i pevale, a nije izostao ni pevačicin veliki hit "Muškarčina" kojim se predstavila na prošlogodišnjoj Pesmi za Evroviziju, a uz koju su svi poskakali.

Dok su plovile Jadranskim morem, pijuckale su koktele pod vedrim nebom dok je muzika treštala, a Sara je pokazala i sav luksuz u kom su uživale.

Inače, Sara i Dunja su veoma dobre drugarice, često snimaju klipove zajedno, putuju, priređuju i iznenađenja jedna drugoj. 

U galeriji ispod, možete pogledati pevačicino seksi izdanje i provod koji je imala sa društvom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike