Sari Jo drugarice priredile urnebesno iznenađenje: Plan skovala Dunja Jovanić! (FOTO)

07.02.2023

15:19

0

Devojke su uživale u spa vikendu tri meseca nakon pevačicinog rođendana

Sari Jo drugarice priredile urnebesno iznenađenje: Plan skovala Dunja Jovanić! (FOTO)
Sara Jo - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Popularna pevačica Sara Jo nedavno je dobila nagradu u kategoriji spot godine za pesmu "Divlja", a njen audio-vizuelni performans na "Music Awards Ceremony" privukao je veliku pažnju. 

Poznato je da je pevačica škorpija u horoskopu, te da je svoj rođendan pre tri meseca intimno obeležila sa svojim izabranikom, igračem Žigom Sotlarom, međutim drugarice su za nju imale specijalno iznenađenje koje je realizovano tek sada.

Instagram printscreen/sarajoofficial
Sara Jo i Žiga Sotlar

Naime, zbog poslovnih obaveza grupa devojaka nije mogla ranije da se organizuje, a sada su otišle na posebnu destinaciju, a njihovi pratioci na Instagramu imali su priliku da vide kako se provode.

- Moje žene za rođendan su mi poklonile spa vikend koji smo ikskoristile tek sad, tri meseca kasnije. Retroaktivno kačenje može da počne - napisala je Sara.

Influenserka Dunja Jovanić jedna je od Sarinih drugarica koje su zadužene za iznenađenje, a kako je izgledao njihov spa vikend pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Njih dve su sa svojim pratiocima delile najsmešnije trenutke, a pozitivne reakcije su pljuštale.

Podsetimo, Sara je nedavno progovorila o prijateljstvu sa Konstraktom, pa najavila nove projekte koje uveliko priprema. O Evroviziji trenutno ne razmišlja, a ne krije da se vodi astrološkim prognozama kada je muzička karijera u pitanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike