Sara Jo otišla na luksuzno putovanje u Njujork i pokazala kako se provodi: Srela poznatu glumicu koju u Srbiji obožavaju! (FOTO)

20.04.2023

14:19

0

Pevačica je imala lep povod za ovo putovanje

Sara Jo otišla na luksuzno putovanje u Njujork i pokazala kako se provodi: Srela poznatu glumicu koju u Srbiji obožavaju! (FOTO)
Sara Jo - Copyright Instagram printscreen/sarajoofficial

Sara Jovanović se trenutno nalazi u Njujorku, odakle putem svog naloga na Instagramu obaveštava pratioce i one koji je vole o svemu što radi. 

Tako je prvo pokazala u kakvom božanstvenom pogledu uživa iz svog apartmana, a koji zaista ostavlja bez daha. Naravno, ništa ne bi bilo kako treba da nije dobre hrane, a pevačica je pokazala da je i to nešto u čemu je uživala.

Ona je na ovo putovanje otišla sa drugaricom Dunjom Jovanić, a povod im je bio odlazak na reviju jednog poznatog brenda. 

Sara Jo je za tu priliku odabrala pink kombinaciju kojom je, nema sumnje, privukla brojne poglede. 

No, ono što ju je oduševilo kada je stigla na reviju jeste to što je videla glumicu Pamelu Anderson, koju očigledno obožava, ali i manekenku Irinu Šajk. 

ATAImages/ A.A.
Sara Jo

Pevačica je pokazala da je i te kako oduševljena organizacijom na reviji i da se dobro provela, a za sada nije poznato koliko će se zadržati u ovom gradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike