Opra Vinfri se dirljivom porukom oprostila od prijateljice: Tina Tarner je naša večna boginja, zahvalna sam joj na hrabrosti

25.05.2023

19:25

0

Voditeljka je otkrila i neke detalje njihovih razgovora koje će večno pamtiti

Opra Vinfri se dirljivom porukom oprostila od prijateljice: Tina Tarner je naša večna boginja, zahvalna sam joj na hrabrosti
Opra Vinfri - Copyright AP/Chris Pizzello

Muzička legenda Tina Tarner preminula je juče, u 83. godini nakon duge i teške bolesti. Svet oplakuje divu raskošnog glasa, a mnoge javne ličnosti su se opraštale od sinoć od nje na društvenim mrežama. To je sada učinila i voditeljka Opra Vinfri, koja je bila bliska prijateljica pevačice.

Opra je veoma dirljivu poruku uputila Tini, koju je gledala kao idola, a onda su postale prijateljice.

AP/Joel C Ryan
Opra Vinfri

- Prvo sam bila obožavateljka Tine Tarner, zatim istinski fan prateći je iz emisije u emisiju širom zemlje, a onda smo, na kraju, postale prave prijateljice. Ona je naša večna boginja rokenrola, koja je suzdržavala veličinu unutrašnje snage koja je rasla tokom njenog života. Bila je uzor ne samo meni nego i celom svetu. Ohrabrivala je deo mene za koji nisam znala da postoji - započela je Opra, pa nastavila:

- Zahvalna sam na njenoj hrabrosti, što nam je pokazala kako izgleda pobeda u Manolo cipelama i kožnom miniću. Jednom je pričala sa mnom da, kada dođe vreme da napusti ovu zemlju, neće biti uplašena, već uzbuđena i znatiželjna. Jer je naučila kako da živi okružena svojim voljenim suprugom Ervinom i prijateljima. Ja sam bolja žena, bolji čovek, jer je njen život dotaknuo moj. Zaista je bila jednostavno najbolja.

Profimedia
Tina Tarner

Da su Opra i Tina bila dobre prijateljice, govori i činjenica da je Tarnerova, koja je u to vreme već živela u Švajcarskoj, doputovala u Ameriku kako bi iznenadila voditeljku za 50. rođendan.

Taj snimak se danas širi društvenim mrežama, a možete ga pogledati ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike