U ovoj vili je Tina Tarner provela poslednje dane: Mnogi obožavaoci se večeras opraštaju, donose cveće i pale sveće (FOTO)

24.05.2023

23:08

1

Autor: Milica Mališ

Iako je posedovala nekretnine širom sveta, najviše vremena provodila je u Kusnahtu kod Ciriha

U ovoj vili je Tina Tarner provela poslednje dane: Mnogi obožavaoci se večeras opraštaju, donose cveće i pale sveće (FOTO)
Tina Tarner - Copyright Profimedia

Pevačica Tina Tarner preminula je danas u 83. godini, a poslednje dane provela je u svojoj luksuznoj viliu u Švajcarskoj.

Ova vest rastužila je mnoge obožavaoce širom sveta, te su se večeras mnogi stanovnici Kusnahta kod Ciriha okupili i ostavili poneki cvet i palili sveće.

Iako je posedovala nekretnine širom sveta, najviše vremena, a i poslednje dane provela je upravo u ovom mestu blizu Ciriha.

Vila u kojoj je živela ima neverovatnih 1.500 kvadrata i nalazi se na placu od 20 ari. 

Inače, svaki detalj u vili Tine Tarner pažljivo je biran i potpisan je od strane nekog od najpoznatih dizajnera na svetu. 

Tina Tarner posedovala je i vilu na Francuskoj revijeri, a kako se spekulisalo, imala ih još nekoliko za koje se nikada nije saznala tačna lokacija.Poznato je da je, osim u Cirihu, imala nekretnine i u Londonu i Kelnu.

Profimedia
Tina Tarner

Iako je rođena u Tenesiju, Tina Tarner u SAD nije živela od 1994. godine. Upravo te godine se preselila u Švajcarsku, da bi se 2013. godine zvanično odrekla američkog državljanstva i postala državljanka Švajcarske. Tina je tečno govorila nemački i engleski.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike