Porodila se Lea Davogić: Ovo je ime dala bebi, a evo što se nećkala kad je trebalo da se vrati kući! (FOTO)

25.05.2023

13:50

0

Sve je prošlo u najboljem redu i mlada mama uživa u najnovijoj životnoj ulozi

Porodila se Lea Davogić: Ovo je ime dala bebi, a evo što se nećkala kad je trebalo da se vrati kući! (FOTO)
Lea Davogić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Di-džej i manekenka Lea Davogić porodila se i dobila ćerku, kojoj je udruženim snagama s izabranikom Vladimirom Pavlovićem („Divolly and Markward") dala ime Nora.

Prema njenim rečima iz objava na Instagramu sve je prošlo u najboljem redu, a osoblje iz privatne bolnice tako joj je izašlo u susret, da je „izmišljala razloge zašto ipak da se zadrži kod njih sa bebom malo duže".

- Dobro jutro od mene i Nore! Ipak je bila nestrpljiva na mamu i rešila da nas iznenadi nedelju dana pre termina. Ili je samo htela da bude Bik umesto Blizanac - pisala je srećna Lea, ističući kako bi svakoj ženi poželela porođaj kao što je bio njen.

- Em je sam porođaj prošao lagano, em su Noru gledali k'o da je njihova, em su mene tetošili, obilazili, naučili da podignem Noru, presvučem, okupam i, najvažnije, naučim da dojim. Svakako je dug put učenja pred nama, ali ja izlazim bez panike da sami dođemo kući sa Norom. Mislim da je najveći kompliment to što sam se jutros na otpustu šalila i izmišljala razloge zašto moram da ostanem još! Danas su počeli i hormoni da rade pa sam možda malo emotivnija, ali ova zahvalnica je stvarno od srca - poručila je bila ona.

Mala Nora rođena je 19. maja u jutarnjim satima, ali Lea nije žurila s objavoma na društvenim mrežama. Svakako, čestitki nikako nije manjkalo.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Davogic (@blairlea)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike