Ne postižem sve sama! Ana Sević o organizaciji sa troje dece i iskustvima s porođaja: Posle trećeg carskog reza sam imala problem

06.04.2023

12:46

0

Otkrila je i porodične rituale

Ne postižem sve sama! Ana Sević o organizaciji sa troje dece i iskustvima s porođaja: Posle trećeg carskog reza sam imala problem
Daniel Nedeljković i Ana Sević sa sinom Simeonom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Sević otkrila je na Instagramu detalje svog života, u koji spadaju i problemi i organizacija oko troje dece, ali je pričala i o manjim komplikacijama posle porođaja.

Njene pratioce zanimalo je kako sve postiže sama.

- Ne postižem sve sama, daleko od toga i sa tim sam se pomirila. Kad dođe vreme, vrtić će spasiti svet – odgovorila je, a onda napisala kako se oporavila posle svaka od tri carska reza, te kakva iskustva je ponela.

ATAImages/ Antonio Ahel
Daniel Nedeljković i Ana Sević

- Tri carska, generalno lagano sam prošla kroz to uz problemčić kod trećeg koji je malo produžio oporavak. Ali već posle par sati sam bila na nogama i maksimalno sam se trudila da bih se što pre oporavila. Sada kada znam sve što znam, insistirala bih na prirodnom porođaju, carski samo ako mora i birala bih državnu bolnicu, nikako privatnu – tvrdi Sevićeva.

Ona je pisala i o porodičnim ritualima pred odlazak u krevet.

- Simeon i Lorena ležu u isto vreme. Lorenu "ušuškamo", ona je velika ali to se ne preskače, a Simeon ima svoj ritual koji traje 15 minuta i to je to. Za njega sam ja zadužena, a za Senu tata, ona leže malo kasnije jer voli malo da se pomazi sa nama pred spavanje - zaključila je ona.

Podsetimo, Ana je pre manje od mesec dana organizovala proslavu rođendana najmlađem sinu, a tom prilikom je medijima otkrila ko je stroži roditelj, ona ili njen suprug Daniel.

– Tata pokušava da glumi strogoću, a ja sam ta koja zateže situaciju. Mislim da je to tako u svakoj porodici, ali oni su zaista, Bogu hvala, dobra deca – istakla je Ana tada.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike