Prvo pojavljivanje Marije Mikić u javnosti posle porođaja: Evo što je sinu dala ime Milija i oko čega se svađa s verenikom! (FOTO)

17.05.2023

08:10

0

Pevačica je blistala pred kamerama

Prvo pojavljivanje Marije Mikić u javnosti posle porođaja: Evo što je sinu dala ime Milija i oko čega se svađa s verenikom! (FOTO)
Marija Mikić - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Marija Mikić pojavila se prvi put pred kamerama jedne emisije 10 dana posle drugog porođaja. Mlada i nasmejana mama raspametila je mnoge svojim izgledom, stajlingom, a u jednom trenutku čak se i latila mikrofona pa dobro zabavila sve u studiju. 

- Malo mi je falilo druženje, ljudi i moj posao. Hvala Bogu da je sve pošlo kako treba i bolje nego što treba - govorila je Marija u „Amidži šouu", pa se zatim osvrnula i na ime koje je dala sinu, a koje glasi Milija. 

Marija Mikić, Printscreen ,,Amidži šou"
 

- Dala si sinu neobično ime, Milija. Lepo je, ali se ne daje često - istakao je voditelj, na šta se pevačica nadovezala. 

„Svi su bili protiv..."

- Za Đurđu (ćerku) smo od prvog dana znali da je Đurđa. Bilo je: „Opa, Đurđo!" kad sam ostala trudna, a za Miliju nismo znali do poslednjeg dana kako će da se zove. Svi su bili protiv, ali stvarno jedan mio dečak i nismo uopšte pogrešili - istakla je ona. 

Nešto kasnije, ispričala je i kako se slaže s izabranikom Jovanom Pantićem, kao i oko čega se svađaju. 

„Ne bih ja tu ništa dirala!"

- Posvađamo se, ali za jedan odnos je to i dobro. Normalno je da rasprave i neslaganja postoje, oko sitnica, ali ne veće svađe. Mi imamo interesantan smisao za humor. Generalno se lepo slažemo, lepo živimo, ništa je tu ne bih dirala - kazala je s osmehom Mikićeva. 

Marija Mikić, Printscreen ,,Amidži šou"
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike