Napadali su je da je striptizeta, a ona je danas najtraženije lice sa scene: „I bez grudi može da se uspe!" (VIDEO)

05.12.2021

19:11

1

Ona je uspešna manekenka i di-džej, završila je Muzičku akademiju i nedavno objavila prvu pesmu, ali je do zvezda stigla kroz trnje

Napadali su je da je striptizeta, a ona je danas najtraženije lice sa scene: „I bez grudi može da se uspe!" (VIDEO)
Lea Davogić 24sedam/Ivan Mitić - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Za Leu Davogić su čuli svi koji vole beogradski noćni život. Već godinama nastupa kao di-džej u najpopularnijim beogradskim klubovima. Osim toga, bavi se i manekenstvom, pa je ulepšala mnoge spotove najpoznatijih srpskih pevača i pevačica. Nedavno je postala jedna od njih, jer je objavila svoju prvu pesmu „Trebam te", koja je odmah postala hit na trendingu.

Zbog toga što u spotu pleše oko šipke, jer već godinama trenira „pole dance", u inboks su joj stizala pitanja: „Da li si striptizeta?", međutim, od kad je i Dženifer Lopez uvrstila ovaj ples u svoje performanse, predrasude prema njemu su nestale.

Lea je rođena u Beogradu gde je završila nižu i srednju muzičku školu, a zatim i Muzičku akademiju, smer klavir. Pevanja se, kako kaže, plašila, zbog strogih nastavnika koji su je kroz školovanje kritikovali.

- Ja se stalno šalim, ja nisam pevačica, ja sam šaptačica, jer dosta šapućem u pesmi - rekla je Lea u emisiji „24sedam sa Marom".

Kritike je dobijala i tokom manekenske karijere u Milanu, gde su na kastizima povremeno bili zaista surovi komentari.

24sedam/Ivan Mitić
 

- Oni misle da ja ne znam italijanski, ja znam i uvek sam namerno ćutala i pravila sam se da ne znam čisto da vidim i bilo je komentara kao da nisi ljudsko biće, na primer: „Kako je mršava, jadna", dok na sledećem koji je isti dan, prokomentarišu suprotno, sad sam odjednom predebela - otkrila je voditeljki Mariji Atanasković.

Kaže da je sreća što je u profesionalne manekenske vode ušla tek sa 24 godine, kao formirana, zrela ličnost, pa je svakodnevno odbijanje na kastinzima nije povređivalo.

- Mislim da je tu ključno bilo vaspitanje i to što je me je mama naučila od malena da fizički izgled nije sve na svetu i najmanje je bitna stvar, a drugo da ljudi će uvek imati neke zamerke, to je ono ako sam mršava, zašto sam mršava, ako sam se ugojila, zašto sam se ugojila, ili eto ja nikad nisam imala grudi, ja sad čak i volim to da ističem i mislim da nisam ni operisala, mogla sam da se operišem, izabrala sam da ne i onda tako volim da pokažem da može i bez toga da se uspe.

24sedam/Ivan Mitić
 

Iako su stariji ženski di-džejevi njoj već trasirali put na beogradsku klabing scenu, Lea ipak kaže da joj se dešavalo da obezbeđenje kluba ne želi da je pusti unutra jer joj ne veruju da je ona taj DJ koji nastupa to veče.

Koliki je bio njen najveći bakšiš, koje pitanje joj najčešće stiže u inboks i šta je sledeće što možemo da očekujemo od nje, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije „24sedam sa Marom".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike