Otkriveno koliko je koštao porođaj Bogdane Ražnatović! Ceca nije štedela za rođenje unuka Krstana

19.04.2023

10:04

0

Bogdana se porodila na jednoj privatnoj klinici

Otkriveno koliko je koštao porođaj Bogdane Ražnatović! Ceca nije štedela za rođenje unuka Krstana
Bogdana i Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Za snaju samo najbolje! Tako kaže pevačica Ceca Ražnatović, koja za porođaj supruge svog sina, boksera Veljka Ražnatovića nije žalila novca.

Naime, Bogdana se porodila u ponedeljak u jednoj privatnoj klinici i na svet donela dečaka kome su roditelji dali ime Krstan, a da sve bude na zavidnom nivou, i da mami ništa ne nedostaje, pobrinula se pevačica koja je izdvojila veliku svotu novca za snajin boravak u porodilištu.

- Ceca je rekla da za njenu snaju sve mora da bude savršeno. Tako je izabrala privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara. To, međutim, nije ceo trošak, jer je za jedan dan koji su Bogdana i mali Krstan proveli na intenzivnoj nezi platila još 38.000 dinara, a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara - kaže izvor. 

Podsetimo, kako je porođaj prošao u najboljem redu, u vili na Dedinju je počelo da se slavi, a u večernjim satima su počeli da se okupljaju porodica i prijatelji kako bi podelili radost sa Ražnatovićima, a Ceca je otkrila da posle dva unuka priželjkuje i unuku.

- Da se ja pitam, a ne pitam se... Voleli bismo da imamo devojčicu, mislim da bih tu stvarno bankrotirala, za devojčice imate sve i svašta. 

Aleksandra Bursać i Jovan Stefanović su bili angažovani za dobru atmosferu, bilo je i trubača, a organizovan je i vatromet u čast rođenja Krstana. 

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike