Ovo je bila Tinina omiljena pesma: Napisala ju je sama, bila je izuzetno ponosna na nju, a pevala ju je sa suprugom nasilnikom (VIDEO)

25.05.2023

10:55

0

Posvećena mestu odakle je sve počelo, imala je posebno mesto u njenom srcu

Ovo je bila Tinina omiljena pesma: Napisala ju je sama, bila je izuzetno ponosna na nju, a pevala ju je sa suprugom nasilnikom (VIDEO)
Tina Tarner - Copyright Profimedia

Tina Tarner za sobom je ostavila veliki broj hitova - od „The best", preko „What's love got to do"... Razne pesme će njeni fanovi još dugo sa zadovoljstvom slušati i pevati. Međutim, u razgovoru s „Metro.co.uk", tokom kog se pre smrti prisećala svoje bogate karijere, pevačica je otkrila kako „Nutbush city limits" ima posebno mesto u njenom srcu, a onda je objasnila i zašto.

- U pitanju je „Nutbush city limits" - odgovorila je gotovo bez razmišljanja, kada ju je Džon Nejtan upitao postoji li njena numera na koju je „slaba".

- Napisala sam je sama i veoma sam bila, ali i ostala, ponosna na nju. Govori o mom rodnom gradu, odakle je sve i počelo - dodala je ona rođena kao Ana Mej Bulok 26. novembra 1939. godine u Braunsvilu (Tenesi).

S porodicom, onda je živela u ruralnoj zajednici Natbuš (okrug Hejvud).

Tarnerova je numeru izvodila s nekadašnjim suprugom Ajkom, za kog se kasnije pročulo kako ju je maltretirao. Objavljena je u avgustu 1973. godine.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike