Rada Manojlović otkrila kakve je posledice na nju ostavio gubitak majke: Zbog brige o porodici nikada nije poželela da ima decu

21.05.2023

10:17

0

Pevačica je otkrila da je svakog svog partnera ludo volela, ali za korak više nije bila spremna

Rada Manojlović otkrila kakve je posledice na nju ostavio gubitak majke: Zbog brige o porodici nikada nije poželela da ima decu
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović je imala samo 19 godina kada joj je preminula majka, a prerani gubitak je naterao da brine o celoj porodici. I baš zbog toga, što je sav teret pao na nju, pevačica nikada nije poželela da se ostvari kao majka.

Iako je imala duge veze, nijedan se nije završio brakom, a pevačica otkriva pozadinu svojih emotivnih odnosa. 

- Uopšte nije do partnera, jer sam ludo volela i bila zaljubljena u svakog s kim sam bila u vezi. Svako bi na mom mestu dobio dete, ali ne ja, i ne zbog tih muškaraca. Kod mene je to jedna duboka psihološka priča. Psihijatar mi je objasnio da je gubitak majke kod mene rezultirao time što sam preuzela ulogu zaštitnika porodice. Zarađivala sam, sestru sam zakačila za sebe, i njoj sam bila kao majka. Imala sam o kome da brinem i nije mi trebao još neko. Jednostavno, nisam bila spremna za to - kazala je ona i otkrila da li se bilo šta promenilo: 

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

- I sada se osećam kao da imam 25 godina, a ne 38. Mislim da je moj problem u tome što odbijam odgovornost, a u roditeljstvu moraš da budeš spreman da nekog voliš više od sebe. I ovako brinem ceo svoj život, pogotovo otkako sam izgubila mamu i nanu, nisam spremna da brinem još. Imam sestru, oca, brata i ne mogu da volim više nekog i da strepim da će nešto da mu se desi. Dovoljno sam se nasekirala u životu.

Kako je istakla, svakog svog partnera je volela iskreno.

- Moje veze su trajale godinama, a ne na momente. Svako ima svoju percepciju šta je ljubav i šta traži u odnosu, a ja sam tad dobijala ono šta mi je trebalo. Meni su veze bile sklonište od ludila koji nosi moj posao i od partnera sam uvek imala podršku. Uvek mi je trebao mir, a to sam dobijala. Iako je svaki moj partner bio drugačiji, ja sam, poput većine žena, od njih napravila isto - kazala je ona i dodala da nikada nije imala potrebu da menja partnere:

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

- Nisam, jer kada se ja zatalebasam, u mojoj glavi je to ljubav za ceo život. Sve veze su mi dugo trajale i dešavalo se da drugi vide da ti odnosi ne vode ničemu, ali ja sam bila uporna ko mazga, bez rezona i mozga. Stoički sam podnela te raskide. Meni je uvek bilo lepo.

Njena poslednja veza je bila s kolegom Harisom Berkovićem, o kome vešto izbegava da priča. 

- Pisalo se svašta o tome, ali ne bih da načinjemo tu temu. Što se tiče mojih drugih odnosa, mnogi znaju za moju vezu s Milanom Stankovićem. To je bila više neka vrsta duhovne veze. Milan je moj prijatelj i s njim sam odrasla. Upoznali smo se u „Zvezdama Granda“ kad smo imali po 19 godina. Pola života se poznajemo i taj odnos drugačije posmatram. Sve je imalo svoj razlog. Ne kajem se što je toliko trajalo, mislim da sam bila iskrena i čista.

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

Velika podrška u svemu što radi joj je sestra Maja i otac Rade, koji, iako ima 72 godine radi punom parom.

- Tata je dobro, bogu hvala, ima 72 godine, ali i dalje radi puno i gura. Maja i ja ga stalno teramo da ide na kontrole, ali njemu je rakija lek za sve. Njegovim venama teče rakija i malo krvi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike