"Jednom nogom sam u grobu!" Rada Manojlović otkrila svoje strahove, pa šokirala: Srozavam se psihofizički!

19.04.2023

10:40

0

Pevačica je priznala da je godine plaše

"Jednom nogom sam u grobu!" Rada Manojlović otkrila svoje strahove, pa šokirala: Srozavam se psihofizički!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Rada Manojlović ni danas nije prevazišla smrt majke, te o njoj često priča, govorila je koliko joj je teško pala njena smrt, a sada je priznala i da ima strah od godina.

Ona je rekla da se oseća staro, te da je, ni manje ni više, jednom nogom u grobu.

Instagram screenshot / radamanojlovic
Rada Manojlović

- Ja sam jednom nogom u grobu. Imam takav strah od godina, od prolaznosti. Meni je sve ovo prošlo, gotovo, gotovo – ispričala je ona kroz smeh u emisiji „Ekskluzvino“, a zatim nastavila da objašnjava. 

- Sebi dodajem godine, ja sebe srozavam psihofizički. Meni je to strašno. Ne mogu da se pomirim sa tim da ja imam 38 godina. A koji je životni vek u Srbiji?! Leti vreme. Kad odem u selo i ne radim, dan i život mi duže traju - poručila je pevačica.

Podsetimo, Rada je nedavno primala infuziju, pa su se njeni fanovi zabrinuli. Tada se oglasila i njena sestra i menadžerka Maja Manojlović koja je rekla da je imala prehladu u kombinaciji sa premorom, te da je zato morala da otkaže sve nastupe.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada i Marija Manojlović

- Rada je trenutno na lečenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, čak je i sa povređenim kolenima u zavojima nastupala. Zato razumemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga može da savlada. Hvala svima na brizi, puno joj znači - rekla je Maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike