Rada kakvu biste jedva prepoznali: Izletela na ulicu bez šminke, frizure, pa se sređivala pred trafikom i izlozima! (FOTO/VIDEO)

23.03.2023

17:35

0

Sestra Maja ju je u stopu pratila, ne bi li što brže obavile sve obaveze

Rada kakvu biste jedva prepoznali: Izletela na ulicu bez šminke, frizure, pa se sređivala pred trafikom i izlozima! (FOTO/VIDEO)
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Rada Manojlović nedavno je zbog zdravstvenih problema „povukla ručnu" kada su njeni nastupi u pitanju, sa namerom da odmarajući što brže i bolje ozdravi, te se vrati brojnim poslovnim obavezama. Ekipa „Paparaco lova", međutim, „uhvatila" ju je sa sestrom Majom, koja joj je sada i menadžerka, u dnevnim aktivnostima.

Bez šminke, frizure i u maksimalno opuštenom izdanju, pevačica je delovala prilično umorno, ali je svakako „istrčala" napolje ne bi li obavila šta ima.

U jednom trenutku, rešila je da se nasred ulice malo našminka, ispred jedne trafike.

Nešto zatim, sredila je i frizuru kraj obližnjeg izloga.

- Rada je trenutno na lečenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, čak je i sa povređenim kolenima u zavojima nastupala. Zato razumemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga može da savlada. Hvala svima na brizi, puno joj znači - kazala je „Blicu" pevačicina sestra nedavno, koja joj je sada i menadžerka, što Radu najpre čini izuzetno srećnom.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike