Leonardo Dikaprio prvi put o svom iskustvu sa nedozvoljenim supstancama: Gledao sam te stvari, bilo je iskušenja

13.11.2022

22:39

0

On je otkrio da li je nekada konzumirao drogu

Leonardo Dikaprio prvi put o svom iskustvu sa nedozvoljenim supstancama: Gledao sam te stvari, bilo je iskušenja
Leonardo Dikaprio - Copyright Profimedia

Glumac Leonardo Dikaprio možda u filmu "Vuk sa Volstrita" tumači lika koji koristi nedozvoljene supstance, ali on je potpuna suprotnost njemu.

Kako je ispričao nedavno, glumac nikada nije pao u iskušenje da dotakne drogu. On je devedesetih prozvan za momka koji stalnio ide na žurke i u klubove, ali tvrdi da se drogama nikad nije ni približio.

Profimedia
Leonardo Dikaprio

- Gledao sam te stvari doslovno otkad sam imao tri-četiri godine. Holivud je za mene bio kao lagana šetnja parkom. Išao sam na žurke na kojima je bilo droge i da, iskušenja - rekao je on.

Leonardo se prisetio svojih početaka i problema sa kojima se suočavao, te sa čim moraju njegove mlade kolege da se nose. 

Profimedia
Leonardo Dikaprio

- Holivud je vrlo promenljivo mesto u koje dolaze umetnici koji žele da pripadaju tu. Neverovatno je ranjivo biti glumac i dobijati kritike u mladosti, dok još pokušavate da shvatite ko ste. Videli smo da mnogi ljudi postaju žrtve - ispričao je Leo, kog često prozivaju da je navikao da ostavlja devojke kada napune 25 godina, iako je on dosta stariji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike