Eminemova šok ispovest: Kljukao sam se lekovima i hranom, pa se sa 100 kilograma predozirao!

24.06.2022

05:45

0

Iako veliki deo svoje privatnosti čuva podalje od reflektora, o mentalnom zdravlju često ume da progovori i kroz muziku koju pravi već godinama

Eminemova šok ispovest: Kljukao sam se lekovima i hranom, pa se sa 100 kilograma predozirao!
profimedia-0495986465 - Copyright Profimedia

Reper Eminem, rođen kao Maršal Meters, naglasio je kako mu posao godi koliko i prosečan odlazak kod terapeuta jer kroz svoje tekstove i te kako uspeva da se iskaže kada su problemi bilo koje vrste u pitanju.

On nikada nije krio da ih je i te kako imao kada je njegovo mentalno zdravlje u pitanju i svaki put bi - upravo rep bio od presudnog značaja kada bi se gotovo grabio za vazduh.

- Mislim da je to super stvar, kada je rep u pitanju. Toliko života sam u mogućnosti da „prespem" u pesme... - prokomentarisao je on nedavno u okviru „Sway in the Morning" emisije, koja se emituje na „Sirius XM" radiju.

- Terapeutski je, zaista. U mom slučaju, tako je uvek i bilo, pa i sad za ovaj novi album - naglasio je on, koji se jednako svojevremeno i otvorio o tome što se predozirao 2007. godine, ali ipak uspeo da pobedi zavisnost uključivši uz pisanje i redovno vežbanje u svoju svakodnevicu.

- Predozirao sam se lekovima. U bolnici sam završio sa oko 100 kilograma, jer oni su mi uništili stomak pa sam te bolove lečio prejedanjem. I to lošom hranom - istakao je bio još 2015. za „Men's Journal".

Brza hrana svaki dan

Reper je 2011. godine ispričao kako je u tom periodu jeo mahom brzu hranu i kako su ga „deca sa druge strane pulta i te kako dobro znala, ali nikome nije ni palo na pamet da neki problem postoji".

- Sedeo sam i jeo sam, bilo je baš tužno. Kad sam se kompletno izobličio i upropastio, tad me više niko nije ni prepoznavao. „Ono je Eminem?", „Ma ne, nije on debeo!", tako bih nešto čuo. A ja sam bio u fazonu: „Kreteni..." I tad sam shvatio da sam preterao. Zatim sam, osim što sam morao da smršam, morao i da naučim kako da funkcionišem bez ikakvih poroka.

Tada, objasnio je kako je samo zamenio jednu opsesiju drugom - počeo je da trči i više nego što je planirao, pa je izvesne rezultate dostigao znatno brže i izvukao se.

Eminem Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike