Lijam Pejn o Šeril Kol! Isplivali detalji iz porođajne sale: Dobili dete pa se posvađali na krv i nož!

08.06.2022

05:45

0

Iako je još sa 16 maštao o roditeljstvu, već tokom prvih dana je shvatio da to neće biti baš med i mleko

Lijam Pejn o Šeril Kol! Isplivali detalji iz porođajne sale: Dobili dete pa se posvađali na krv i nož!
profimedia-0363933416 - Copyright Profimedia

Kada je do Šeril Kol došlo da je Lijam Pejn javno progovorio o njihovom raskidu, a onda i o detaljima njenog porođaja, toliko se razočarala da sada više gotovo i ne govore. Nekada članica „Girls Aloud", inače, strogo čuva svoju privatnost podalje od reflektora, pa se zbog informacija koje su sada dospele u medije strašno naljutila na bivšeg partnera.

„Na repertoaru" je, prenosi se, ozbiljan razgovor, kog će tema iznova biti - granice.

Tad je sve pošlo nizbrdo!

Kad su Kolova i Pejn dobili sina Bera u martu 2017. godine, njihovoj sreći, čini se, nije bilo kraja. Ipak, pevačica je jednom prilikom otkrila kako se „tek pola godine od porođaja ponovo osećala kao ljudsko biće", dok se jedan od zavodnika iz sastava „One Direction" - razočarao u očinstvo.

Šeril Kol i Lijam Pejn Profimedia
 

Lijam je, naime, tada imao tek 23 godine. Iako je još od 16 maštao o trenutku kada će postati otac, kako je govorio za strane medije, ispostavilo se da je na kraju toliko idealizovao tu priču, da ga je pritisak koji roditeljstvo, između ostalog, nosi sa sobom već tokom prvih dana „sklopio".

- Iskreno, dete nam je upropastilo vezu. Ali, na najbolji mogući način - rekao je jednom prilikom, a to se Šeril nimalo nije dopalo.  

Bilo je teško, ali je uspeo da se snađe. Međutim, nedavno se toliko opustio da je „rastrubio na sva zvona" i kako je porođaj Kolove bio izuzetno težak, da je „previše krvarila", te da je posle „bio sam u sobi s detetom, pa o svemu opet sam morao da vodi računa".

Još kada se zatim pročulo kako su „raskinuli s dobrim razlogom, te da sada može sam i da upravlja svojim životom", Šeril je i javno povukla crtu, napominje „Mirror".

- Ostala je u šoku kad je saznala da je preterao u intervjuima, odajući izuzetno intimne detalje iz njenog života - tvrdi izvor, pa dodaje kako pevačica trenutno „na kašičicu" pokušava da ponovo uspostavi normalan kontakt s njim, zbog petogodišnjaka kom su roditelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)

Podsetimo, Šeril i Lijam su se upoznali 2008. godine kada je on sa svega 14 došao u „X Faktor", u kom je ona bila sudija. Putevi su im se ponovo ukrstili 2015, kad se on vratio na istu tu scenu, samo kao deo svetski poznate grupe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike