Milica Todorović iskreno o finansijama i komentarima da je kupila preglede: Trebalo je da idem na Evroviziju dva puta, ali...

18.05.2023

17:40

0

Pevačica mesecima odlaže izdavanje novog albuma

Milica Todorović iskreno o finansijama i komentarima da je kupila preglede: Trebalo je da idem na Evroviziju dva puta, ali...
Milica Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Milica Todorović davne 2005. pobedila je u drugoj sezoni talent-šou programa "Zvezde Granda", kao najmlađa takmičarka iz te sezone. Sada se prisetila perioda takmičenja i otkrila da se i dan-danas čuje i druži sa brojnim pevačica iz svoje sezone. Među njima je i njen nekadašnji dečko, Nenad Jovanović.

- U kontaktu sam sa Jadrankom Barjaktarović, sa Jovanom Pajić se čujem ponekad, sa Nenadom Jovanovićem. Jela sam kolače u njegovoj poslastičarnici. Nemam omiljeni. Nisam ljubitelj slatkiša, više volim slano i testo - kaže kroz osmeh Milica.

Privatna arhiva/Nenad Jovanović
Nenad Jovanović

Milica priznaje da je oduševljena novim albumom koleginice Tee Tairović.

- Radim, nisam u Srbiji uopšte. Dosta putovanja. Možda se malo i vide podočnjaci, još mi i šminker nije tu, pa sam se sama šminkala. Opet problemi, ali uvek imam pozitivne energije. Spremala sam se uz Teu Tairović. Pustila sam i juče i danas ceo album, sve ja za đuskanje kod nje- istakla je ona, dodajući da ona sprema album.

Mlađan Dinkić joj uradio pesmu

- Baš me je i frizerka pitala kada će album. Mlađan Dinkić mi je napisao pesmu. Bila sam u studiju kod Mareta i imam sjajnu pesmu. Mlađan i ja pričamo samo o muzici. Mora o svemu da se razmišlja, o konceptu, kada bih izbacila album, svaki put promašim vreme, rekla sam april, sada je već maj - kaže ona.

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Todorović

Todorovićeva vodi računa o tekstovima pesama koje peva, a 2017. godine je iz jednog velikog hita, koji je otpevala sa Eminom Jahović, izbacila reči koje asociraju na nasilje.

- Nikada nisam imala nasilne tekstove, koliko znam. Moji tekstovi su vrcavi, naravno da vagam koje su reči u pitanju. U pesmi “Limunada“, sam imala puške i mitraljeze, u saundu, to je bilo 2017. godine i nisam htela to da bude, rekla sam neću nikakvo oružje - istakla je ona.

Njena pesma “Ti moje zlato”, najslušanija je na ovim prostorima sa 164 miliona pregleda, a Milica se sada osvrnula na komentare pojedinih kolega koji kažu da je kupila preglede.

- Kaže jedna javna ličnosti da joj nije jasno kako ti pregledi zaista dolaze i kako smo mi to kupili, a ja ne znam zaista ni kako se kupuju. Centa jednog nisam dala, niti znam kako da dam. To su sve organski pregledi. Prezadovoljna sam. To je svakako jedan ogroman hit, nema šta. Čak se na dve Olimpijade puštalo - rekla je ona.

ATA Images/Antonio Ahel
Milica Todorović

Odustala od Evrovizije zbog pesme

Malo je poznato da je upravo ona, već dva puta trebalo da predstavlja Srbiju na Evroviziji.

- Trebalo je da idem na Evroviziju dva puta, ali nisam otišla, jer mi se nije dopala pesma. Nisam želela da idem po svaku cenu. Išla bih sada, ali ako mi se baš dopadne pesma i da sam sigurna da će to da razvali - rekla je Milica

Milica je dodala i da nema u planu veliki koncert, a osvrnula se i na finansije.

- Moje koleginice su ambiociznije od mene, ja sam malo lenja. Volim da to ide polako. Ne premišljam se zbog finansija, imam Bogu hvala dovoljno para da isfinansiram album. Sve što zaradimo uložimo u pesme i spotove. Ljudi misle da smo mi milioneri, a to se sve obrće. Sve dajemo za pesme i spotove, jer to sve puno košta - naglasila je ona.

ATAImages/ M.M.
Milica Todorović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike