Milica Todorović o "Pevačici"! Evo sa kojim glumcem se zbližila i da li bi opet bila u vezi sa nekim iz te branše: Imala sam jedan zahtev

15.04.2023

08:45

0

U intervjuu za 24sedam pevačica je podelila svoje iskustvo sa snimanja, te otkrila zanimljivosti koje su joj se desile na setu

Milica Todorović o "Pevačici"! Evo sa kojim glumcem se zbližila i da li bi opet bila u vezi sa nekim iz te branše: Imala sam jedan zahtev
Milica Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre nekoliko dana pala je i poslednja klapa druge sezone serije "Pevačica", a u njoj je glavnu ulogu odigrala Milica Todorović.

Ona je zamenila Milicu Pavlović u ovom projektu, a u intervjuu za 24sedam otkrila je kakvo je bilo njeno iskustvo na ovom projektu, sa kojim glumcem se sprijateljila, ali i da li bi opet bila u vezi sa nekim iz te profesije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Todorović

Završeno je snimanje serije, šta bi mogla da izdvojiš kao najzanimljivije, da li je bilo anegdota na snimanju?

- Mislim da nam je svaki snimajući dan bio pun anegdota, dobre zabave i smeha. Neverovatno je kako je čitava ekipa, na set u šest ujutru, dolazila nasmejana i raspoložena za rad, a posebno kada se ponavlja tekst ili se kaže “Kamera ide, akcija”. Scene sa Markom Janketićem su bile urnebesne jer se on toliko brzo transformiše u drugi lik, da u nekom trenutku nemam pojma koga igra i onda se smejem i zaboravim tekst koji treba da izgovorim. Nekoliko puta sam mu rekla da me ne gleda u oči kada izgovaram svoju repliku jer ću umreti od smeha. 

Sa kim si se iz glumačke ekipe sprijateljila?

- Najviše sa Markom Janketićem i Miodragom Dragičevićem. Sa njima sam se u kamperu najviše smejala i pričala. Naravno, sa svim glumcima koji su u seriji sam se super družila tokom snimanja, ali sam sa Janketom i Mišom super.

ATA Images/Antonio Ahel
Milica Todorović

Ovo ti nije prvo glumačko iskustvo, koliko je drugačije od onoga što si radila?

- Iskreno, potpuno drugačije. Sada tek razumem kada kažu da pozorište i film uopšte nisu slični iako je gluma - gluma. Na filmu, odnosno u ovom slučaju na seriji, imate mogućnost ponavljanja ukoliko se tekst pogreši, jedna rečenica se snima iz više uglova a u pozorištu je to potpuno drugačije. Nema mesta za greške, ima za improvizaciju ako baš zapne, i samo ide, teče. Drugačija je i energija pozorišta. Ne bih mogla da odaberem šta mi se više dopada, ali jedno je sigurno, gluma je moja druga ljubav!

Da li si imala neke zahteve, u smislu sta nikako ne bi uradila u sceni ili sta moraju da ti obezbede, kao velike zvezde?

- Jedini zahtev koji sam imala je da me ne ubiju u seriji. (smeh) Sve ostalo je bilo na njima, nisam želela da im menjam scenario, garderobu ili šminku, sve je onako kako su to videli Nataša Drakulić i Igor Đorđević. Moje je bilo da dočaram ulogu Daše najbolje što umem i ako je verovati ekipi, uspela sam. Neki kažu da sam i prevazišla sva njihova oćekivanja, što mi je još draže.

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Todorović

Sad kada si ovo uradila, hoćeš li se možda više posvetiti glumi ili ipak ne?

- Da, volela bih da se posvetim glumi i da sledeći projekat na kom budem radila bude film.

Bila si okružena brojnim glumcima, a svi znamo da si bila u vezi sa Petrom Strugarom. Da li bi se ponovo upustila u romansu sa glumcem?

- Nije bitno čime se čovek bavi, bitna je ljubav. Ako me razumete (smeh).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike