Aleksandra Prijović o muškarcima, Lepoj Breni, ali i saradnji sa bivšim guvernerom: Čekam da mi Dinkić napravi pesmu!

03.03.2021

19:10 >> 19:08

0

U velikom intervjuu za 24sedam, pevačica je otkrila sve o muško-ženskim odnosima, svekrvi i životu sa suprugom Filipom

Aleksandra Prijović o muškarcima, Lepoj Breni, ali i saradnji sa bivšim guvernerom: Čekam da mi Dinkić napravi pesmu!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Prijović posvećena je snimanju novih pesama, iako joj je, kako kaže, žao što ne može da ih peva zajedno s publikom. U razgovoru za 24sedam govorila je i o saradnji sa bivšim guvernerom Mlađanom Dinkićem, ispričala je da li ponekad preispituje svoju ulogu majke i supruge, koliko joj je javnost postavila visok kriterijum zbog svekrve Lepe Brene, ali i kakvi su joj  planovi kad je reč o poslu.

Da li trenutno pripremate neku pesmu, ili smatrate to besmislenim u ovoj situaciji?

Pripremam nešto jako lepo, ali neću još da otkrivam šta tačno. Sigurna sam da će se mojoj publici svideti. Nema nastupa i koncerata, ali se trudim da snimim što više pesama i, kad dođe momenat, obradujem sve one koji su na to čekali.

Da li ste se pokajali što ste prošle godine objavili pesmu “Legitimno”? Smatrate li da je imala pravi uspeh, s obzirom na trenutnu situaciju?

Sigurna sam da je pesma “Legitimno” odlično prošla kod publike. Svaki dan mi stižu notifikacije na Instagram o tome koliko je ljudi slušaju. Zbog celokupne situacije, izostalo je da pevam zajedno sa publikom i osetim taj najlepši momenat u ovom poslu, ali se nikako nisam pokajala.

Imali ste lepu saradnju sa Mlađanom Dinkićem. Da li biste mogli da je obnovite?

To je bila sjajna saradnja i sarađujemo i dalje. Čekam da mi napravi pesmu.

Da li ste sa mamom i tatom oduvek razgovarali o problemima potpuno otvoreno? Jeste li nekad imali zadršku da im se poverite?

Prirodno je da sam se majci kao devojčica više poveravala, ali zaista imam dobar odnos s roditeljima odmalena i nikada nismo imali tajne. I dan-danas najlepše pričam sa njima, jer znam da će uvek da razumeju sve što me raduje ili tišti.

Kada ste prvi put u životu pomislili da imate sreće, da ste srećni, uspešni, ostvareni?

Definitivno kada je moja prva pesma doživela veliki uspeh, kada je moj trud i rad dobio neku veću dimenziju uspešnosti, kada sam upoznala Filipa, a najveća kada se rodio Aleksandar, jer je to, ipak, najveća sreća u mom životu.

Smatrate li da vam je javnost postavila veoma visok kriterijum u odnosu na druge koleginice, zato što vam je svekrva Lepa Brena?

Ne mislim. Sama sebi sam postavila visoke kriterijume jer uvek želim bolje i više. Uvek težim ka tome da idem dalje još bolja. Ne samo u poslu, već i u privatnom životu.

Koji je najkorisniji savet koji ste čuli od Lepe Brene?

Od nje svako može da nauči nešto i svaki njen savet je dragocen. Od nekog ko je toliko uspešan i ima iskustva u životu i poslu, prosto ne može da se čuje nešto što nije korisno i pametno.

Da li se lako upuštate u nove stvari ili dugo vagate?

Dugo vagam i uvek sam za nešto provereno. Međutim, kada moji saradnici tvrde da će mi neka promena dobro doći, poslušam ih, i zaista se ispostavi da su bili u pravu.

Žene se često preispituju da li su dobre majke, gde su pogrešile i da li su pogrešile. Da li vi imate takve trenutke?

Ne preispitujem se mnogo jer se trudim da u svakom trenutku budem najbolja majka. Greške su normalna stvar i na njima učimo za dalje poteze u životu. Ono što je sigurno, jeste da ću ceo život težiti tome da budem najbolja, a i bolja za svoje dete.

Šta je ono što ste naučili od svoje majke kada ste bili mali?

Naučila sam ono najvažnije, da budem dobar čovek, pošten, i da u životu vrednujem prave stvari. Nasledila sam od nje borbenost i to što sam vredna i što mi nikad ništa nije teško da uradim za porodicu i prijatelje.

 

Šta se trudite da poboljšate u braku?

Mi smo se zavoleli baš takvi kakvi jesmo, i neke karakterne osobine se ne menjaju, a mislim i da ne treba. Naravno da je u braku važan kompromis i da se trudim da neke stvari promenim kada vidim da nisu dobre, ali moram priznati da ih je malo (smeh).

Instagram printscreen/ aleksandraprijovic

Mnogi pevači su pokrenuli privatan biznis, ne samo zbog ove situacije, već i iz ličnih pobuda, poput Emine koja je prezentovala mejkap kolekciju. Da li vi maštate o nečemu i da li biste mogli to da postignete uz svoj posao?

Ja sam neko ko najbolje zna da peva, i držaću se toga. Možda se, ako dobijem neku ideju, to i desi, ali u našoj porodici Filip je zadužen za razne stvari i biznise, jer je talentovan za više stvari i ume da prepozna šta je dobro ulaganje.

Kažu da muškarci danas nisu više ono što su nekad bili, da li se slažete s tim?

Pa, ne znam kakvi su nekad bili (smeh), ali moj muškarac je dobar baš ovakakv kakav je danas.

Koji su muškarci najfatalniji?

Čim je fatalno, nije dobro (smeh).

Koje očekivanje žena muškarci nikad neće uspeti da ispune?

Nije se rodio taj koji može da ispuni baš sva očekivanja, a ja negde mislim da to nije ni moguće.

Da li i muškarci u ženama traže ono što je danas možda teško naći – i dobru domaćicu, i majku, i ljubavnicu?

Ne slažem se s tim. Svaki muškarac je priča za sebe, a onaj pravi će svoju ženu da podrži u svemu što ona želi. Bilo da je domaćica ili poslovna žena, a dobra majka će biti svakako.

Instagram printscreen/ lepabrenaa

Brena i Boba danas mogu, u svakom smislu, da priušte sebi romantična putovanja i kvalitetno zajedničko vreme. Da li biste voleli da u tim godinama možete sebi da obezbedite takav mir sa Filipom?

Trudimo se da sebi obezbedimo sve ono što nas čini srećnim i težimo tome da tako ostane.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike