„Govorila mi je nešto što ja tada nisam umela da čujem..." Jelena Stupljanin teško je podnela odlazak majke

13.05.2023

15:05

0

Za nju je bila veoma vezana

„Govorila mi je nešto što ja tada nisam umela da čujem..." Jelena Stupljanin teško je podnela odlazak majke
Jelena Stupljanin - Copyright ATAImages/M. M.

Glumica Jelena Stupljanin na razne je teme otvorila dušu gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom" koja se prikazuje na televiziji „Blic". Prisetivši se pokojne majke, čiji je odlazak veoma teško podnela jer su bile izuzetno vezane, čak joj je u okviru pomenutog programa posvetila i jednu pesmu, koju je ona svojevremeno često umela da pevuši.

- I ona je stalno pevala tu pesmu, a onda, kada je izgubila moć da govori, puštali bismo joj tu pesmu i ona bi se onda ozarila. I, eto, ja sam zbog toga tu pesmu odabrala - iskrena je bila Jelena, koja izvesne reči svoje majke i dan-danas nosi u sećanju.

- Meni je mama svaki dan govorila nešto što ja tada nisam umela da čujem, „svaki dan je nova sreća" - otkrila je glumica koju je veoma bila izmestila i vest da je njen „klasić", Marinko Madžgalj, preminuo posle lavovske borbe s opakom bolašću.

- Kada je Maki umro, to je kao da se moje detinjstvo završilo - naglasila je, prisetivši se velikog prijatelja s puno sete.

 

 

Sa druge strane, dotakla se i braka s Bojanom Dimitrijevićem, o čemu inače retko govori javno.

- Sećam se da on maltene nije znao šta da radi i puf, poljubi ga ja - kazala je s osmehom, prisećajući se početka njihove ljubavi.

 

 

- Mnogo toga sam zapravo naučila i u poslednih nekoliko godina od njega - dodala je nekadašnja „Lisica" u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike