Pre Madžgalja Dubravka Mijatović je volela još jednog glumca: Ljubav se rodila na snimanju filma, dobili su i ćerku (FOTO)

29.03.2022

21:39

0

Glumica danas ima dve ćerke iz dva braka, a o njenom privatnom i emotivnom životu se malo zna

Pre Madžgalja Dubravka Mijatović je volela još jednog glumca: Ljubav se rodila na snimanju filma, dobili su i ćerku (FOTO)
tlzp_03102019_0034 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Dubravka Mijatović veliku popularnost je stekla u „Srećnim ljudima“ kada je glumila lepu Đinu, a uloga u filmu „Tri palme za dve bitange i ribicu“ joj je donela prvu ljubav. 

Naime, je na snimanju pomenutog filma imala priliku da sarađuje sa kolegom i glumcem Goranom Radakovićem, a to je bio njihov sudbonosni susret. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZAPPA BAR (@zappabar)

 

Dubravka se zaljubila u Gorana, a potom su se i venčali, a posle dve godine zabavljanja, par je dobio ćerku Ivu, koja danas ima 22 godine. Ipak, njihov brak nije dugo opstao, a kada su shvatili da im se ljubav ugasila, odlučili su da se rastanu, a u godinama koje su usledile, svako je okrenuo novi list, a nastavili su da neguju prijateljski odnos.

Pošto su se razveli, Goran je upoznao novu partnerku, sa kojom je dobio sina Mihajla, a jednom prilikom je izjavio da uživa u ulozi roditelja.

Stefan Tomasevic/ATAImages
Goran Radaković

 

- Volim da budem sa Ivom i Mihajlom, najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da to danas mnogi rade, ali ranije se retko ko usuđivao. Volim kada smo na moru. Zapravo, odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini.

S druge strane, Dubravka je od 2007. do 2014. godine bila u braku sa prerano preminulim glumcem Marinkom Madžaljem, a iz njihove velike ljubavi 2009. godine rodila se ćerka Sara.

Stefan Tomasevic/ATAImages
Dubravka Mijatović

 

Glumica o svom privatnom i emotivnom životu gotovo nikad ne priča, a njena deca odrastala daleko od medija i očiju javnosti. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike