Bio je rođena legenda: Kubura zaplakao zbog Madžgalja, savladale ga emocije

02.03.2021

22:40 >> 23:31

0

Autor: D. Božović

U petak, 26. marta se navršava pet godina od glumčeve smrti, a tim povodom su se njegove kolege okupile u emisiji Amidži šou”

Bio je rođena legenda: Kubura zaplakao zbog Madžgalja, savladale ga emocije
Copyright Printscreen Youtube/Amidži šou

Voditelj Ognjen Amidžić večerašnju emisiju „Amidži šou” posvetio je preminulom prijatelju Marinku Madžgalju, a da je ovo izdanje posebno i emotivno govori i to što je glumac Aleksandar Srećković Kubura zaplakao kada se prisetio saradnje sa njim.

– U martu je pet godina od njegove smrti. Nismo hteli da bude baš taj datum, da pokažemo da mi na njega mislimo u svim danima. Odlučili smo da bude neki dan između. Sećanje na njega živi i ostaje među nama. Ako ga mi ne spominjemo, ko će – rekao je Ognjen na početku emisije.

U studiju su se okupili Marinkovi saradnici i najveći prijatelji. Glumac Andrija Milošević, kompozitor Marko Kon, glumac Aleksandar Srećković Kubura, glumac Dušan Kovačević i glumac Lako Nikolić koji je bio na klasi sa Marinkom. Oni su pričali kakve bi sada Madžgalj uspehe nizao i dobijao uloge.

– On bi sad odigrao u nekoj krimi seriji nekog bolesnog negativca – rekao je Kubura.

– On je bio rođena legenda, njegovo vreme je tek dolazilo. U tom periodu kad ga je život zaustavio – dodao je Andrija Milošević.

Nakon toga u jednom trenutku, Ognjen je najavio da će biti pušteni inserti iz njegove prve predstave “Hasanaginica”, koju publika nije imala prilike pre da gleda na malim ekranima.

Printscreen Youtube/Amidži šou

Već na prve kadrove prisutni gosti u studiju su tužnim izrazima lica i sa suzama u očima pokazali koliko im nedostaje ovaj veliki glumac i muzičar.

– Bio je izuzetno opušten i slobodan, budući da je ovo jako teška uloga. On je insistirao da igra u predstavi, jer tad nije bio običaj da glumac igra dok ne diplomira. Prosto se prirodno snalazio na sceni, kao da mu je prirodno stanje, i bio je lep kao lutka – prisetio se Aleksandar Srećković svog pokojnog prijatelja sa očima punim suza.

Pročitajte još

Kako su se nizali inserti iz serija, emocije su preplavile studio, te suze nije mogao da zaustavi ni Kubura, dok je gledao Marinka u ostvarenju “Ranjeni orao”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike