Život piše romane! Hit scene kako su se upoznali naši poznati parovi: Jedan dobio šut-kartu, drugi dao vizitkartu

11.05.2023

08:30

0

Slučajni susreti su se pretvorili u pravu i iskrenu ljubav

Život piše romane! Hit scene kako su se upoznali naši poznati parovi: Jedan dobio šut-kartu, drugi dao vizitkartu
Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M. Printscreen/Instagram

Da život piše romane, dokaz su brojne ljubavne priče i prvi susreti naših javnih ličnosti.

Slučajni susreti iz kojih su se izrodila prijateljstva i ljubav, a po kojima se sigurno mogu snimiti i filmovi - baš tako su nastale ljubavne priče Aleksandra Milića Milija i njegove supruge Nine, Saške i Đorđa Đokovića, Bogdane i Veljka Ražnatović, ali i Kristine Radenović i Nikole Radojevića. 

Mili rekao Nini da raskine s dečkom 

Kompozitor Aleksandar Milić Mili je upoznao svoju sadašnju suprugu u periodu kada je bila student i imala dečka. Ipak, to ga nije sprečilo da je osvoji, jer je znao da je ona žena njegovog života. 

Ona je o njemu slušala priče od drugarica kako Mili živi u vili na Dedinju, a on je u trenutku kad ju je upoznao boravio u malom studiju od 15 kvadrata.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

- Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. godine provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo - seća se producent.

Saška je mislila da je Đorđe kriminalac

Ljubav između Saške i Đorđa je planula brzo, a posle 15 dana su počeli da žive zajedno. Ipak, u prvi mah, ona nije imala lepo mišljenje o svom sadašnjem suprugu, jer je bio misteriozan, i na neki način njoj nedostupan, da proveri sve informacije o njemu. 

ATAImages/M. M.
Saška i Đorđe Veselinov

- Đole nema Instagram i ne možeš da vidiš šta je, kako je, s kim je, gde je bio... Kad smo razmenili brojeve, on meni šalje poruku sa njegovog mejla, koji mi se učitava u porukama... Odmah sam pomislila: „Ovaj lik se bavi nekim kriminalom!" Čoveče, nema Vocap, nema Instagram, nema ovo, nema ono, šalje poruke mejlom - ispričala je ranije Saška u emisiji „Amidži šou".

Bogdana Veljku dala "šut-kartu"


Veljko Ražnatović je oduvek važio za velikog frajera, na čiji šarm su padale sve dame, ali Bogdana nije. Upoznali su se u klubu na Kopaoniku, on ju je startovao, a ona ga odbila, a njihovom upoznavanju kumovala je Anastasija Ražnatović. Kruna njihove ljubavi su dvojica sinova - Željko i Krstan

ATAImages
Veljko i Bogdana Ražnatović

 

- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. "Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. A sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu, hahaha. Od tada su se poljubili i nisu se razdvojili - rekla je Anastasija jednom prilikom.

Kristina i Nikola su se upoznali na ulici, on joj dao vizitkartu

Voditeljka je šetala svoje kućiće, dok je Nikola tražio izgubljenog psa, a ljubav prema životinjama ih je očigledno spojila.

 

 

- Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija - izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike