Madžgalj i ja smo se znali od rođenja, a tek kasnije smo se i bolje upoznali: Amidžić teška srca o pokojnom drugu

09.04.2022

18:44

1

Smrt glumca ga i dalje boli

Madžgalj i ja smo se znali od rođenja, a tek kasnije smo se i bolje upoznali: Amidžić teška srca o pokojnom drugu
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ognjenu Amidžiću je Marinko Madžgalj bio jedan od najboljih prijatelja. Kao drugari, ali i saradnici, jedan drugom su često bili velika inspiracija. Smrt glumca voditelja je i te kako pogodila i sa njom se i danas teško nosi.

Podsetimo, Madžgalj je preminuo krajem marta 2016. godine, pošto mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Borio se, inače, s rakom pankreasa. Sahranjen je na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Ognjen Amidžić 24sedam/Danilo Krša
 

- Ima mnogo stvari koje me vežu za Marinka. Mi smo bili mešavina svega i svačega, on je jedan od retkih ljudi. Mi se znamo od rođenja, pa smo se kasnije kroz posao upoznali i blisko sarađivali. Kroz našu saradnju skapirao sam da on mnogo dobro svira i peva, on kada je napravio prvi korak sve mu se to desilo - otvorio je dušu voditelj pred kamerama emisije „Realna priča".

Zatim, Amidžić je istakao kako prijatelja pamti po kreativnosti i slobodi.

- Tek bi pokazao sav svoj talenat u godinama koje su dolazile, to se nažalost nije desilo. Retko upoznaš u životu takvog čoveka, da se tako međusobno inspirišeš. On je kreativan, drugačiji, slobodan i umetnički nastrojen. Nažalost, ovakve stvari se dešavaju, to je život i to je strašno, pogotovo kada je mlad čovek u pitanju. Nikada ne znaš kad je kraj, nažalost jeste prerano i baš zato treba živeti - zaključio je Ognjen.

Marinko Madžgalj ATAImages / Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike