Hejli Biber isti Putin! Manekenka ponovo postala glavni mim Holivuda: Kad jednom vidite, nećete ovo moći da zaboravite! (VIDEO)

13.05.2023

07:59

0

Fotografije iz mlađih dana pojedince su posebno oduševile

Hejli Biber isti Putin! Manekenka ponovo postala glavni mim Holivuda: Kad jednom vidite, nećete ovo moći da zaboravite! (VIDEO)
Hejli Biber, Vladimir Putin - Copyright Profimedia

Manekenka i influenserka Hejli Biber, supruga pevača Džastina Bibera, još jednom je postala hit „mim" pošto su izvesni korisnici društvenih mreža uporedili njene s fotografijama ruskog predsednika Vladimira Putina. One slike kako iz njenih, tako i iz njegovih mlađih dana koje su osvanule na „Pop Baseu" nema koga nisu zaintrigirale, pa su se tako tviteraši zajedno s instagramerima i tiktokerima pobrinuli da ovaj „slučaj" ne padne u zaborav.

 

 

Nešto ranije, Hejli je ispunjavala novinske stupce povodom drame sa Selenom Gomez, bivšom devojkom njenog supruga. Ni tad joj ništa nisu praštali - isplivao je ogroman broj „dokaza da ona Selenu kopira, da se prema njoj loše ophodila..." Pošto je Gomezova pozvala na mir, očito da se to na Hejli i nije posebno odrazilo.

- Koliko Hejli Biber i Putin liče, to je ludilo - piše na jednom u nizu tvitova, koji su sve zabavniji na njen račun.

- Što volim kad internet „kenseluje" ljude koje treba - glasi jedan od komentara na pitanje pomenutih medija - zašto mladi Vladimir Putin izgleda kao Hejli.

U isto vreme, ponovo se „podigao poklopac" s kutije sa pitanjima onih koji se nisu otresli sumnje da se s vremenom, iako mlada, Hejli i te kako izoperisala, pa značajno izmenila svoj lik.

 

 

Svakako, bilo je i onih koji nikakve strane nisu zauzimali. Jednostavno, ova objava bila im je samo zabavna i čudili su se kako to nisu primetili i ranije.

„Zašto je ovo ovoliko smešno?", „Putin izgleda bolje", „Evo, da što više ljudi ovo vidi...", samo su neki od njihovih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @meme_funme

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike