Tom Kruz zavodi Šakiru, sad joj šalje i cveće: Otkriveno i šta pevačica misli o njemu

10.05.2023

13:46

0

Ljudi bliski oboma smatraju da bi njih dvoje bili dobri jedno za drugo

Tom Kruz zavodi Šakiru, sad joj šalje i cveće: Otkriveno i šta pevačica misli o njemu
Tom Kruz i Šakira - Copyright Profimedia

Kolumbijska zvezda Šakira i holivudski zavodnik Tom Kruz mogli bi da budu novi par o kom će brujati svet. Oni su izazvali veliku pažnju druženjem u Majamiju, na trci "Formule 1" proteklog vikenda.

Izvor blizak glumcu tvrdi da je Tom Kruz i te kako romantično zainteresovan za Šakiru, te da među njima postoji hemija. Par se nije razdvajao dok su obilazili trkačke automobile pre početka trke, a onda su razgovor nastavili u VIP loži.

Profimedia
Tom Kruz i Šakira

- Definitivno joj treba neko ko će joj pomoći da ublaži neugodne udarce, a to bi mogao biti Tom - kazao je izvor, koji tvrdi da Šakira misli da je glumac jako zgodan i talentovan:

- Osim toga, ona je niža od njega - dodao je, šaleći se na račun glumca koji je visok 170 centimetara, dok je Šakira visoka 157 centimetara.

Kako se dalje navodi, posle druženja, glumac je pevačici poslao cveće, a na društvenim mrežama ne prestaju da bruje o njihovom odnosu.

Profimedia
Tom Kruz i Šakira

Podsetimo, Šakira se prošle godine rastala od Žerara Pikea, sa kojim ima dvojicu sinova, nakon što je saznala da ju je prevario. Ona se nedavno sa decom odselila iz Španije i novi život započela u Majamiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike