Šakira sa decom napustila Španiju! Obratila se oproštajnom porukom: Hvala svima koji su mi brisali suze, danas počinje novo poglavlje

03.04.2023

10:07

0

Pevačica je ovo planirala još od rastanka sa bivšim partnerom

Šakira sa decom napustila Španiju! Obratila se oproštajnom porukom: Hvala svima koji su mi brisali suze, danas počinje novo poglavlje
Šakira sa sinovima Milanom i Sašom - Copyright Profimedia

Pop zvezda Šakira uslikana je juče na aerodromu u Barseloni, gde se našla sa svojim sinovima Milanom i Sašom i svim materijalnim što poseduje - pevačica je napustila Španiju.

Ona se oprostila od prijatelja koji su je ispratili, slala poljupce paparacima, a potom se oglasila i na svom nalogu na Instagramu, gde se zahvalila Špancima na podršci koju je od njih dobijala.

Profimedia
Šakira na aerodromu

- Smestila sam se u Barseloni kako bih svojoj deci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo u nekom drugom kutku sveta pored porodice, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom - napisala je Šakira, pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

- Hvala svima koji su sa mnom surfovali na toliko talasa u Barseloni, gradu u kom sam naučila da je prijateljstvo nedvosmisleno duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrili, brisali moje suze, inspirisali me i podstakli da rastem. Hvala mojoj španskoj publici koja me uvek pokrivala svojom ljubavlju i odanošću. Vidimo se opet i kao što je moj otac toliko puta rekao, vidimo se u krivinama.

Profimedia
Šakira na aerodromu

Podsetimo, Šakira je stavila tačku na deceniju dugu ljubav sa fudbalerom Žerarom Pikeom, koji ju je prevario. On danas ima novu ljubav, a pevačica je doživela neverovatnu podršku ljudi, pogotovo kada je objavila pesmu posvećenu njemu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike