Šakira javnim apelom otkrila posledice rastanka od Pikea: Preklinje da joj ostave decu na miru!

12.04.2023

15:19

0

Započinju novu fazu u svojim životima

Šakira javnim apelom otkrila posledice rastanka od Pikea: Preklinje da joj ostave decu na miru!
Šakira sa sinovima Milanom i Sašom - Copyright Profimedia

Šakira je posle velike drame i rastanka od supruga Đerarda Pikea, otkrila pod kojim je pritiskom i to ne samo ona, već i njihova deca.

Ona se putem Instagrama obratila tamošnjim medijima i zamolila ih da joj više ne uhode i ne maltretiraju decu, te nije štedela reči u kojima se vidi da joj je zaista teško.

Profimedia
Đerard Pikea

- U ovo vreme promena u mom životu kao javne osobe, razumljivo je da postoji stalna znatiželja medija o meni i mojoj porodici. Međutim, moja deca, Milan i Saša, proživeli su tešku godinu, trpeli su stalnu opsadu i nemilosrdni progon paparaca i raznih medija u Barseloni - napisala je najpre pevačica, a zatim otkrila kako sve to izgleda u njihovom životu. 

- Sada kada započinju novu fazu u svojim životima, molim medije u ime svoje dece da poštuju njihovo pravo na privatnost. Preklinjem vas da ih ne pratite do izlaza ili ulaza u školu, da ih ne čekate na vratima naše kuće ili pratite na njihove vannastavne i rekreativne aktivnosti kako biste dobili što bolje fotografije i snimke, kao što se događalo svaki dan u Barseloni - molila je Šakira, dok je Pike jednom već imao incident sa novinarom Žordijem Martinom koga je hteo da pregazi zbog pitanja o Šakirinoj novoj pesmi.

Profimedia
Šakira

Pevačici bi sada bilo važno da mediji prestanu da snimaju njenu decu.

- Verujem da su novinari i fotografi osetljivi na situaciju u kojoj se nalaze Milan i Saša, te da prema njima mogu da se ponašaju na najhumaniji način, s obzirom na to da se radi o zdravlju i fizičkom i emocionalnom integritetu dvoje maloletnika od 8 i 10 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Oni samo žele da izađu napolje i pohađaju školu i da se istovremeno osećaju sigurnima i bezbrižnima jer nisu proganjani i izloženi stalnom nadzoru kamera. Ovu molbu ne upućujem kao umetnica, već kao majka koja želi da zaštiti i brine se o psihičkoj i emocionalnoj dobrobiti svoje dece, kako bi mogla da živi zdrav i srećan život kakav svako dete zaslužuje - završila je ona u postu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike