Preterao sa botoksom?! Tom Kruz se pojavio na crvenom tepihu, pa šokirao javnost svojim izgledom! (FOTO)

14.02.2023

16:56

0

On poput mnogih svojih kolega nije odoleo čarima estetske hirurgije

Preterao sa botoksom?! Tom Kruz se pojavio na crvenom tepihu, pa šokirao javnost svojim izgledom! (FOTO)
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Tom Kruz nakon dužeg vremena pojavio se na svečanosti za Oskarom nominovane u hotelu "Hilton" u Beverli Hilsu, jer je njegov film "Top Gun: Maverick" osvojio nominacije u nekoliko kategorija, uključujući i onu za najbolji film. 

On je zadnji put na crvenom tepihu viđen u junu 2022. godine u Južnoj Koreji, a sada je svojim dolaskom pokazao novi, posve drugačiji izgled.

Šezdesetogodišnji Kruz se na događaju pojavio preplanuo u elegantnom odelu i pastelnoj kravati, nešto dužom kosom nego što ju je inače nosio, a mnogi su primetili da mu lice izgleda drugačije nego ranije. 

Podsetimo, Tom je poslednjih godina punio medijske stupce zbog preterivanja s botoksom. Kada je snimljen na bejzbolskoj utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Connra, obožavaoci su se zabrinuli zbog njegovog natečenog lica.

Estetski hirurg Najla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde, objasnila je šta se zapravo dogodilo s glumčevim licem.

- Čini se da je Tom preterao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica - rekla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike