Tom Kruz će imati ulogu na krunisanju kralja Čarlsa: Biće to veče puno nezaboravnih trenutaka!

02.05.2023

22:05

0

Novine istorijskog spektakla isplivavaju svakog časa

Tom Kruz će imati ulogu na krunisanju kralja Čarlsa: Biće to veče puno nezaboravnih trenutaka!
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Krunisanje kralja Čarlsa III će se održati 6. maja u Vestminsterskoj opatiji pred 2.000 zvanica i u trajanju od sat vremena, a na ovoj svečanoj ceremoniji će nastupati brojne slavne ličnosti iz sveta zabave, uključujući i holivudskog glumca Toma Kruza, kao i legendarnu Džoan Kolins.

Kruz i Kolins najnovija su u nizu velikih imena koja će imati svoju ulogu na krunidbenom koncertu, piše „BBC". Ber Grils i Tom Džouns će se pridružiti u unapred snimljenim skečevima kako bi proslavili krunisanje kralja i kraljice

Profimedia
Tom Kruz

Inače, deo ovog istorijskog spektakla biće i „Tejk det", Kejti Peri, Lajonel Riči, kao i klasični izvođači poput Andree Bočelija i velškog bas-baritona Brajana Terfela. Muzičari od Palome Fejt, Olija Mursa, do rok gitariste Stiva Vinvuda, te Nikol Šerzinger iz „The Pussycat Dolls", kao i kineskog pijaniste Lang Lang - takođe će biti tu, zajedno s Tivom Sevidž, di-džejem Pitom Tongom, pa i pobednicom „The Piano TV - Lucy" talent-šoua. Bolivudska zvezda Sonam Kapour će održati govor, a imaće i svoju tačku.  

Profimedia
Kralj Čarls III

- Uz zadivljujuću pozadinu dvorca Vindsor, biće to veče puno nezaboravnih trenutaka u kojima će kralj i kraljica i svi u Ujedinjenom Kraljevstvu moći da uživaju - najavila je Kejt Filips, direktorka „BBC-ja".

Prema pisanjima stranih medija, s druge strane, velika imena britanske muzičke scene odbila su da budu deo ove ceremonije, a među njima su Elton Džon, Adel, Ed Širan i Hari Stajls.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike