Jelena i Sloba renoviraju bazen i dvorište kuće u Višnjičkoj banji! Supruzi pevača ništa ne sme da promakne: Evo kako je zadovoljna (FOTO)

08.05.2023

18:50

0

Pozvali su nove majstore ne bi li ubrzali proces

Jelena i Sloba renoviraju bazen i dvorište kuće u Višnjičkoj banji! Supruzi pevača ništa ne sme da promakne: Evo kako je zadovoljna (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena i Sloba Radanović rešili su da renoviraju bazen i dvorište kuće u kojoj žive, u Višnjičkoj banji. Supruga pevača i te kako vodi računa o tome kako se odvijaju radovi, u nadi da će sve proći brzo i biti onako kako treba.

Sudeći po njenim, ali i Slobodanovim najnovijim „storijima" na društvenoj mreži Instagram, nereda je na sve strane, ali par se naoružao strpljenjem i za sada su zadovoljni onime što vide.

Jelena je skoro istakla da su, ne bi li ubrzali proces, morali da promene ekipu majstora koja je tu da im ostvari svaku želju.

- Ovaj bazen se radi već dve sezone. Radove preuzima neko drugi, inače bismo se kupali 2027. godine - prokomentarisala je bila ona u svojim „pričama", uz tadašnji prizor.

Sada, uprkos neredu koji je i dalje prisutan, stvari deluju mnogo drugačije, a ona na objave „lepi gifove" kojima naglašava kako joj se sve baš dopada.

Jelena Radanović, Instagram screenshot / jeja.radanovic
 

Podsetimo, prema ranijim pisanjima medija, Radanović je za luksuznu porodičnu kuću, kada ju je kupovao, navodno bio izdvojio oko 500.000 evra, sudeći po informacijama sa sajta jedne agencije za nekretnine. Ona se prostire na približno 450 kvadratnih metara, ima dva sprata, a pored bazena i velikog dvorišta, krasi je i teretana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike