Zavirite u porodičnu vilu Zdravka Čolića na Košutnjaku: Bazen, visoka ograda i trambolina! Ćerka pokazala kutke luksuzne kuće! (FOTO)

15.04.2023

09:40

0

Porodica uživa u prirodi, ogledalima i osunčanoj terasi

Zavirite u porodičnu vilu Zdravka Čolića na Košutnjaku: Bazen, visoka ograda i trambolina! Ćerka pokazala kutke luksuzne kuće! (FOTO)
Zdravko Čolić Čola - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznato je da pevač Zdravko Čolić vodi miran i zdrav život sa suprugom i ćerkama daleko od očiju javnosti. Mnogi su se pitali kako je uprkos tolikoj popularnosti sve ove godine svoju porodicu uspeo da "sačuva" od publike i medija, a sada su otkriveni pojedini delovi njegove velelepne kuće u Beogradu.

Čolina ćerka Una Čolić, poslednjih godina privlači veliku pažnju objavljujuči fotografije na svom Instagramu, a osim fotografija sa putovanja i iz provoda, Una neretko objavi i kadrove iz porodičnog doma na Košutnjaku.

Luksuzna vila Čolića nalazi se u mirnom delu Košutnjaka, a Una je pokazala delove imanja, koji su posebno zapali za oko njenim pratiocima. Pevač u kući živi sa suprugom Aleksandrom, ćerkom Unom Zvezdanom i mlađom ćerkom Larom.

Čolina vila okružena je zelenilom, ispred koje je veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti, a nikad nijedna medijska ekipa nije kročila na imanje kako bi snimila pevačev dom. Zbog toga do sada nismo imali priliku da vidimo enterijer kuće, kao ni uređeno dvorište. Međutim, na fotografijama koje mlada Una objavljuje može se naslutiti u kakvom luksuzu žive.

Bazen i prelepa terasa posebno su zapali za oko širokom auditorijumu, a u galeriji u nastavku teksta možete detaljnije pogledati delove Čoline kuće.

Očigledno je da porodica voli da provodi vreme u prirodi, budući da im je dvorište puno zelenila, a Una posebno voli osunčanu terasu na kojoj se redovno fotografiše.

Vila Čolića obiluje ogledalima, pa mlada Una koristi svaku priliku da napravi poneki "selfi". Za vreme letnjeg perioda, u dvorištu se nalazi i trambolina, za koju niko do sada nije znao da postoji.

Komšije i te kako cene i poštuju Zdravka, a jedna od njih, Sanja, priznala je da je prvi susret sa Zdravkom imala na dečjem igralištu.

- Prvi put kada sam ga videla, nisam mogla da verujem. Njegova deca i moja deca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovek, kad ono - Čola. Ja stala, gledam i ne verujem. On se lepo nasmejao i od tada se uvek lepo javi kada se sretnemo na igralištu. Uglavnom, sada dolazi na igralište sa mlađom ćerkom Larom, starija je prerasla to, isto kao i moja. Čovek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega - otkriva komšinica Sanja, dok komšija Bogdan ističe Zdravko treba da bude primer svim poznatim ličnostima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zdravko Čolić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike