Što je Radanović u stvari odbio ulogu MMA borca? Pevač otvorio dušu: Zloupotrebljen sam! (FOTO)

21.04.2023

22:50

0

Sloba naglašava kako nema nameru „da se trpa tamo gde smatra da nije neophodan"

Što je Radanović u stvari odbio ulogu MMA borca? Pevač otvorio dušu: Zloupotrebljen sam! (FOTO)
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevača Slobu Radanovića i na društvenim mrežama već izvesno vreme „ganjaju" s pitanjima o filmu u kom je trebalo da se pojavi kao MMA borac. Radni naziv projekta glasi „Megdan" i mnogi su oni koji su željno iščekivali da vide kako će se on snaći u ulozi koja mu je bila dodeljena. 

Međutim, nedavno je priznao kako od toga neće biti ništa jer je svemu kazao „ne". Sada, otkrio je i zašto u okvriu „storija" na društvenoj mreži Instagram, pa zasigurno izmamio brojne reakcije svojih fanova. 

Sloba Radanović odbio ulogu MMA borca, Instagram printscreen/slobaradanovic
 

- Od mene se tražilo da najavjujem film i svoju ulogu kao jednu od glavnih. Rado sam to činio kad god sam imao priliku. Moja uloga je bila lik MMA borca. Nije mi bilo jasno zašto hoće mene, pored svih naših talentovanih glumaca. Smatrao sam da je možda zato što nemamo glumca adekvatnog izgleda za to, a i zato što se razumem u tu tematiku i veliki sam ljubitelj - počeo je on, a zatim nastavio:

„To sam, naravno, odbio!"

- Dugo su odbijali da mi pošalju scenario. Na svako moje pitanje o značaju uloge uveravan sam da se radi o jednoj od glavnih uloga. U top tri glavne uloge, tačnije. Kada mi je konačno poslat scenario, ispostavlja se da je uloga apsolutno sporedna, sa bukvalno pet reči u celom filmu, a da lik koji treba da tumačim može da odigra apsolutno svaki naš glumac. Dakle, zloupotrebljen sam u svrhe najave filma. Takvu ulogu sam, naravno, odbio - pisao je Radanović, pa dodao:

- Nije ni fer da se, pored svih sjajnih glumaca koje imamo, ja trpam tamo gde nisam neophodan. Nisam ljut, nemam nikakvu emociju prema tome, ali biram da radim sa časnim i iskrenim ljudima, od reči i, samo prave stvari - zaključio je pevač. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike