Mirjana Bobić Mojsilović kupila kuću na selu za 29.000 evra i promenila život iz korena: Zavirite u njenu oazu mira! (FOTO)

06.05.2023

10:41

0

Otkrila kako provodi vreme daleko od beogradske gužve

Mirjana Bobić Mojsilović kupila kuću na selu za 29.000 evra i promenila život iz korena: Zavirite u njenu oazu mira! (FOTO)
Mirjana Bobić Mojsilović - Copyright Instagram printscreen/mirjanabobic

Novinarka i književnica Mirjana Bobić Mojsilović ceo život  provela je na beogradskom asfaltu, a prošlog leta odlučila je da više vremena provodi u mirnijim krajevima, te je kupila staru kuću u banatskom selu Mramorak, gde provodi kvalitetno vreme u prirodi.

Književnica je za starinsku kuću i plac u prirodi, daleko od gradske vreve, izdvojila 29 hiljada evra, kako prenose mediji.

Mirjana iz svoje seoske kuće neretko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, najčešće kada slika. Po prizorima koje deli, jasno se može videti da ju je uredila po svom ukusu, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Prostorije u seoskom domu su prostrane i svetle, a svaku sobu krase široka dvokrilna vrata, kombinacija drveta i stakla. Zidovi su oslikani na tradicionalni način, valjkom, dok su na podu pločice prekrivene ćilimom.

Ono što privlači posebnu pažnju jesu merdevine koje vode na tavan kuće, kao i ozidana klupa na samom ulazu.

Mirjana uživa u obavljanju fizičkih poslova, uređivanju dvorišta i gajenju voća i povrća, a o životu na selu nedavno je otvoreno progovorila.

- Letos sam gajila paradajz i peršun, i uživala. Zanimljivo je da na selu nemate vremena da sedite. Kosim travu, a to je ujedno savršena mentalna i fizička gimnastika. Posadila sam voće, upoznajem ljude, kuvam i pišem. Napravila sam malu oazu izvan grada i imam gde da pobegnem. A maštoviti ljudi mogu da naprave sve. Ne planiram da živim od poljoprivrede, ali bar mogu da jedem svoju salatu, luk i voće - priznala je Mirjana, prenosi Hello.

Promo/Laguna
Mirjana Bobić Mojsilović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike