Zavirite u tek opremljen luks stan Slobe Radanovića otkako je postao otac: Sve se sija, opremili i sobu za bebu (FOTO)

24.02.2023

21:22

1

Pevač nije štedeo, te je enerijer nekretnine opremio po poslednjoj modi

Zavirite u tek opremljen luks stan Slobe Radanovića otkako je postao otac: Sve se sija, opremili i sobu za bebu (FOTO)
Stan Slobe Radanovića - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović Prinscreen/Instagram/slobaradanovic

Pevač Sloba Radanović nedavno je kupio kuću u Višnjičkoj banji gde je svio porodično gnezdo sa suprugom Jelenom Radanović. Mesecima unazad su trajali radovi i opremanje enterijera luks nekretnine za koju je Sloba izdvojio pozamašnu sumu novca. 

Sve je uređeno po najnovijoj modi, pevač nije žalio ni dinara da sve izgleda besprekorno, a krajnjim rezultatom se pohvalio, objavivši snimak tek opremljenog stana. 

Spavaća soba ovog bračnog para je prava bajka, a tik do spavaće sobe nalazi se i kutak za njihovog naslednika Damjana, koji je na svet došao u utorak, 21. februara, a Sloba je danas izveo Jelenu i sina iz porodilišta

Ono što je odmah primetno jeste da je stan suvi luksuz. Opremljen je najnovijom tehnikom, kućnim bioskopom, ogromnim ormanima i ogledalima, a u kupatilu su mermerne pločice. 

Podsetimo, kako su mediji ranije pisali, Sloba Radanović kupio je kuću u Višnjičkoj banji, za koju je dao oko 500.000 evra, kako stoji na sajtu jedne agencije za nekretnine. Njegov dom ima približno 450 kvadratnih metara, ima dva sprata i poseduje veliko dvorište, kao i bazen i teretanu.

- Našao sam kuću koja mi odgovara. Skućio sam se. Mnogo sam radio za to i ostvario sam svoj cilj. Ja sam mnogo i sa ljudima, gledam da se odvojim od te gradske buke, stalno sam u nekoj gužvi i konstantno mi treba mir, zato sam i izabrao taj kraj. Kuća ima sve što je potrebno, a i dalje ima neki šmek, kakav onaj centralni deo nema. Tako da prezadovoljan sam i komšilukom i krajem i kućom - rekao je Sloba ranije o kupovini nove nekretnine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike